• -47,00 lei
Dispozitiv purificare aer Philips Go...
Dispozitiv purificare aer Philips Go...
Dispozitiv purificare aer Philips Go...
Dispozitiv purificare aer Philips Go...
Dispozitiv purificare aer Philips Go...
Dispozitiv purificare aer Philips Go...
Dispozitiv purificare aer Philips Go...
Dispozitiv purificare aer Philips Go...

Dispozitiv purificare aer Philips Go Pure cu filtru

GP529BLKX1
Stoc
699,00 lei 746,00 lei -47,00 lei
cu TVA


Credit module TBI Bank 1.0.1

175.11 Lei x 4 rate

 

Suport telefonic: 0770.816.717

 

Transport gratuit de la 350 lei

 

Retur gratuit in max. 14 zile

 

Dispozitiv purificare aer Philips Go Pure cu filtru

Se achizitiooneaza impreuna cu Filtru dispozitiv purificare aer Philips Go Pure

Filtrare automată fără dificultăți

CADR pentru PM2,5: 16 m3/oră

CADR pentru COV: 11 m3/oră

CADR NO2/SO2: 13 și 7,9 m3/oră

formaldehidă: 6 m3/oră

Filtrează particulele fine PM2,5 nocive în mai puțin de 10 min.

Tehnologia de filtrare unică SelectFilter Plus de la Philips îndepărtează rapid și eficient particulele detectate în habitaclul autoturismului, precum PM2,5. La o rată de eliberare de aer curat (CADR) de 16 m3/oră pentru PM2,5, 50 % din aerul dintr-un sedan sau SUV standard este filtrat în mai puțin de 10 minute. Nu numai că îndepărtează particulele dăunătoare, ci și fumul de țigară și praful, astfel încât respiri aer proaspăt și curat.

Elimină rapid gazele toxice, cum ar fi gazele de eșapament, din mașină

Tehnologia unică Philips SelectFilter Plus include un strat HESA. Acesta îți decontaminează mașina, eliminând substanțele chimice gazoase dăunătoare. Printr-un proces puternic de absorbție și oxidare, îndepărtează substanțele gazoase dăunătoare la o rată de eliberare a aerului curat de 11 m3 pe oră. Astfel, în numai câteva minute, curăță aerul de gazele de eșapament, substanțele chimice eliberate de materialele plastice și alte substanțe care emană mirosuri, precum compuși organici volatili (COV), toluen și formaldehidă.

Elimină gazele NO2/SO2 nocive provenite din trafic

Cine vrea ca familia sa să respire gazele de eșapament din traficul aglomerat? Sistemul de ventilare al vehiculului creează un flux de aer de la exterior la interior, suflând în habitaclu gazele de eșapament toxice de la autoturismele și camioanele din trafic. Aceste gaze arse rămân apoi blocate în autoturismul tău. Copiii de pe bancheta din spate pot fi expuși la niveluri periculoase de poluare de câteva ori mai mari decât cele exterioare. Tehnologia Philips SelectFilter Plus tratează dioxidul de azot (NO2) la o rată de eliberare a aerului curat de 13 m3 pe oră și dioxidul de sulf (SO2) la 7,9 m3 pe oră, astfel încât tu și familia ta să puteți respira cu încredere.

Filtrul certificat Airmid îndepărtează 90 % din alergenii din aer

Testată în mod independent de către organizația de cercetare biomedicală Airmid Healthgroup, tehnologia unică Philips SelectFilter Plus îndepărtează până la 90 % din alergenii de polen din aer. Testele Airmid dovedesc că această filtrare se obține la o singură trecere a aerului prin filtrul nostru SelectFilter (cunoscut ca testul de eficiență la o singură trecere). Prin eliminarea acestor particule iritante, toți cei care suferă de rinită alergică se pot bucura acum de aer curat.

Îndepărtează particulele ultrafine, bacteriile și virusurile

Testat independent de respectabila organizație de cercetare biomedicală Airmid Healthgroup, tehnologia unică Philips SelectFilter Plus elimină microbii dăunători (de exemplu, virusurile și bacteriile) și particulele ultrafine de 0,015 µm*1+2+3+4

Indicator de înlocuire a filtrului de aer

Indicatorul de înlocuire a filtrului se va aprinde atunci când filtrul este saturat, pentru a ști că este momentul pentru unul nou. După primirea noului filtru, înlocuirea acestuia în dispozitiv durează numai câteva secunde. Deci, nu a fost niciodată mai ușor să păstrezi aerul pe care îl respiri proaspăt și curat.

Dispozitivul funcționează automat pentru a te putea concentra asupra condusului

Pentru a te asigura că te concentrezi pe condus, dispozitivul GoPure 5212 pornește și se oprește automat la punerea și luarea contactului. Filtrarea asigurată de ventilatorul cu 2 turații este reglată prin atingerea butonului de alimentare, în funcție de preferințele tale. Poți să intri în mașină știind că va fi întotdeauna o oază de aer proaspăt și curat.

Ușor de instalat oriunde în vehicul

Cu un cablu de alimentare de 12 V de 4 metri, poți instala cu ușurință dispozitivul GoPure oriunde în interiorul vehiculului. Introdu cablul în portul pentru brichetă și apoi utilizează accesoriile de montare pentru a poziționa dispozitivul în locul dorit, cum ar fi cotiera, tetiera sau sub scaune. Oriunde ai alege să îl amplasezi, designul elegant va îmbunătăți interiorul mașinii.

TIP PRODUS INTRETINERE
ODORIZANT
Fara review-uri

S-ar putea sa-ti placa si

16 Alte produse din aceeași categorie:

Product added to wishlist
Product added to compare.

Acest site foloseste cookie-uri.