Acumulatori Duracell R6, AAK4 2500mAh 4 buc,...

Acumulatori Duracell R6, AAK4 2500mAh 4 buc, preincarcati

81418263
Stoc
61,15 lei
cu TVA

 

Acumulatori Duracell R6, AAK4 2500mAh 4 buc, preincarcati

Acumulatori Duracell Turbo AA sunt nr. 1 ca durată de viaţă per încărcare (pe dimensiunea de acumulator AA, per încărcare în acelaşi dispozitiv) şi permit până la 400 de încărcări. Prin intermediul nucleului de ion cu durată lungă de viaţă beneficiati de o cantitate extraordinară de energie în fiecare baterie. În plus, sunt livrate pre-încărcate, astfel că poţi să alimentezi dispozitivele imediat şi vor rămâne încărcate până la 12 luni atunci când nu sunt utilizate. Pe lângă aceasta, bateriile Duracell Recharge Turbo nefolosite au o durată de viaţă garantată de 5 ani. Aceste baterii NiMH puternice funcţionează în orice încărcător NiMH. Datorită încărcărilor cu durată mai lungă de viaţă şi datorită numărului redus de reîncărcări, bateriile Duracell Recharge Turbo AA sunt cu adevărat diferite de orice altă baterie..

 

DESCOPERĂ BATERIILE DURACELL RECHARGE TURBO AA

Într-o viaţă plină de energie, nu doreşti să fii oprit. De aceea utilizezi baterii care se reîncarcă rapid, pentru tine şi dispozitivele tale. Dar dacă o simplă reîncărcare nu este suficientă pentru necesităţile tale? Ce se întâmplă dacă doreşti cele mai bune performanţe de la camera digitală sau controlerul wireless pentru jocuri? Pentru astfel de necesităţi, există bateriile Duracell Recharge Turbo. Aceste durează cu 85 % mai mult per încărcare**. Tehnologia Duracell Duralock previne pierderile de energie, astfel că bateriile rămân încărcate până la 12 luni (fără să fie folosite) şi durează garantat 5 ani*. În plus, bateriile Duracell Recharge Turbo sunt vândute preîncărcate, pentru a te putea relaxa, alimentând imediat dispozitivele. Puternice, nu-i aşa?

*Sau 400 de reîncărcări, oricare condiţie survine prima dată.
**în comparaţie cu bateriile Duracell Recharge Plus în primele 250 de cicluri.

 

Întrebări frecvente

 

POT UTILIZA ACUMULATORII DURACELL DISPOZITIVUL MEU?

Da. Atât timp cât au dimensiunile potrivite, poţi utiliza acumulatorii Duracell în orice dispozitiv, însă Duracell recomandă manualele de utilizare ale dispozitivelor pentru detalii privind compatibilitatea. Acumulatorii sunt cei mai potriviţi pentru dispozitivele cu consum mediu şi mare – cu alte cuvinte, dispozitive precum camerele digitale sau controlerele wireless pentru jocuri, care consumă rapid bateriile alcaline.

 

CU CE DISPOZITIVE NU TREBUIE UTILIZAŢI ACUMULATORII?

Se pot utiliza acumulatorii în absolut orice dispozitiv în care se utilizează în mod normal baterii alcaline, în afara cazului în care producătorul dispozitivului specifică altceva. Nu există probleme dacă se utilizează acumulatori de la alt producător decât cel al dispozitivului.

 

ACUMULATORII DURACELL TREBUIE SĂ FIE COMPLET DESCĂRCAŢI ÎNAINTE DE REÎNCĂRCARE?

Acumulatorii Duracell nu suferă de asa-numitul efect de memorie, astfel încât nu există nici o problemă în încărcarea lor, chiar si atunci când nu sunt în întregime descărcaţi.

TIP ELECTRICE
BATERII - ACUMULATORI
No reviews

Clienții care au cumpărat acest produs au cumpărat și:

16 Alte produse din aceeași categorie:

Clienții care au cumpărat acest produs au cumpărat și:

Product added to wishlist
Product added to compare.

Acest site foloseste cookie-uri.