Tequila Sierra Tequila Silver, 38%, 1l

Tequila Sierra Tequila Silver, 38%, 1l

CRU00767
Stoc
95,00 lei
cu TVA

 

Suport telefonic: 0770.816.717

 

Transport gratuit de la 350 lei

 

Retur gratuit in max. 14 zile

 

TEQUILA SIERRA SILVER 1L 38%

Sierra Tequila este un brand de tequila ce aparține companiei Borco-Marken Import, din Germania, cu sediul în Hamburg. Tequila Sierra a apărut pe piața din Europa încă din 1981, atunci când a fost prezentată publicului din state vorbitoare de limba germană.

 

Tequila Sierra este produsă în Mexic, la distileria cu același nume din statul Jalisco, orașul Guadalajara. Toți cei din echipa Sierra produc tequila cu spirit și tradiție mexicană, completată de rigoarea și lipsa oricărui compromis, două calități pe care le au în comun cu partenerii germani, pentru a oferi tuturor cele mai bune sortimente de tequila din agave pure, crescute pe dealurile din Jalisco.

 

 

ASPECT: Clar.

 

MIROS: O tequila spontană, care trezește brusc, prin aromele de condimente și fructe de livadă amestecate cu fructe exotice.

 

GUST: Sierra Tequila Silver este o băutură puțin maturată, curată și rafinată, cu profil aromatic fructat dominat de notele de ardei chili, o alegere potrivită pentru interpretarea gustului de agave albastre. Alături de agave se simt și notele de mere verzi, ananas verde și piper, ce îi dau acel aer de festival, de petrecere, cu specific mexican.

 

FINISH: Lung. Condimente și note amorțite de fructe.

CANTITATE
1L
TIP BAUTURA
TEQUILA
Fara review-uri

16 Alte produse din aceeași categorie:

Product added to wishlist
Product added to compare.

Acest site foloseste cookie-uri.