Set 2 becuri auto Philips H7 Racing Vision GT200 +200% 12V 55W
Set 2 becuri auto Philips H7 Racing Vision GT200 +200% 12V 55W
Set 2 becuri auto Philips H7 Racing Vision...
Set 2 becuri auto Philips H7 Racing Vision...

Set 2 becuri auto Philips H7 Racing Vision GT200 +200% 12V 55W

12972RGTS2
Stoc
183,55 lei
cu TVA
Alege Cantitatea H7 Racing Vision 2buc


Credit module tbi bank 3.3.5

45.98 Lei x 4 rate

 

Set 2 becuri auto Philips H7 Racing Vision GT200 +200% 12V 55W

Daca esti pasionat de condus, lasa becurile auto Philips RacingVision GT200 sa iti imbunatateasca experienta condusului. Lumina cu pana la 200% mai puternica, cu o raza de actiune cu 80 de metri mai lunga, asigura o vizibilitate mai buna si reactii mai rapide pentru un condus mai captivant.

 

 

Vei observa o schimbare semnificativa in privinta vizibilitatii si a experientei la volanProdusul cel mai performant din portofoliul nostru, Philips RacingVision GT200 ofera vizibilitatea extrem de puternica a unui bec de raliu intr-un format pe care il poti utiliza pe drumurile publice. Bucura-te de claritatea extrema asigurata de lumina cu pana la 200 % mai puternica(1). Designul optimizat al becurilor ofera luminanta mai ridicata pentru vizibilitate mai buna pe drum, asigurand o experienta de condus mai sigura si mai captivanta. Fasciculul remarcabil lumineaza cu pana la 80 de metri mai departe(2)Datorita fasciculului ultra-performant care acopera o distanta cu 80 metri mai lunga(2) decat valoarea minima impusa de lege, Philips RacingVision GT200 iti permite sa vezi drumul pe o distanta mai mare. Observi mai repede potentialele pericole, reactionezi mai rapid si pozitionezi masina cu mai multa precizie pe drum. Toate acestea contribuie la o experienta de condus mai sigura si mai satisfacatoare.
 
Lumina de inalta performanta aprobata pentru utilizare pe drumurile publiceBecurile pentru faruri Philips RacingVision GT200 sunt omologate CEE pentru utilizare pe drumurile publice. Soferii preocupati de performanta se pot bucura de un bec luminos, vibrant si acceptat de lege, conform regulamentelor relevante.
Noile tehnici de acoperire a becurilor maximizeaza intensitatea luminoasaNoile tehnici brevetate de acoperire cu gradient si prin serigrafie permit acestor becuri sa proiecteze mai multa lumina pe drum, imbunatatind vizibilitatea la condusul pe timp de noapte. Pe langa o intensitate luminoasa maxima, beneficiezi de o lumina eleganta, distinctiva si moderna. Tehnologie noua cu sticla de cuart pentru iluminare extrem de precisaNoile tehnici de productie pentru sticla de cuart Diamond Precision de la Philips asigura o linie clara de delimitare si un punct optim mai stralucitor, oferind mai multa luminozitate acolo unde conteaza. De asemenea, sticla de cuart asigura o rezistenta mai mare la socuri termice pentru a proteja durata de viata a becului, iar absorbtia mai mare a radiatiilor UV protejeaza elementele optice ale farului.
 
Philips este alegerea producatorilor importanti de autoturismeCu o prezenta de peste 100 ani, tehnologia Philips avansata de iluminare este renumita in industria auto. Produsele Philips cu calitate de echipament original sunt concepute si dezvoltate urmand procese stricte de control al calitatii (inclusiv normele ISO aplicabile), rezultatul fiind standarde de productie constant ridicate. Philips RacingVision GT200 este compatibil cu modelele de autoturisme ale marilor producatori, precum Audi, BMW, Ford, GM, Toyota si Volkswagen. Pentru mai multe informatii, consulta ghidul de alegere a produselor.

 Caracteristici:

  • Tehnologie: Halogen;
  • Tip: H7;
  • Gama: RacingVision GT200;
  • Aplicatie:Faza lunga/ Faza scurta/ Ceata fata;
  • Omologare CEE: DA;
  • Denumire: H7 12972 RGT 12 V 55 W PX26d S2;
  • Baza: PX26d;
  • Tensiune: 12 V;
  • Putere: 55 W;
  • Durata de viata: 250h;
  • Lumeni: 1500 ± 10 %;
  • Inaltime: 13 cm;
  • Lungime: 10.6 cm;
  • Latime: 5.6 cm;
  • MOQ (pentru profesionisti): 5;
  • Cantitate per pachet: 2.

 

Beneficii:

  • Mai multa lumina;
  • Lumina 200% mai intensa.
MODEL BEC
H7
2 Reviews

fffff multumit
Am renuntat la leduri de 8000lm si am pus aceste becuri, sunt foarte multumit, nu voi mai reveni la leduri
By vlad on 03-04-2022

Dezamagitor
Nu se sesizeaza nici un plus de lumina fata de cele ce le aveam cu +150 %, doar pretul face diferenta !
By Tony on 20-11-2021

10 Alte produse din aceeași categorie:

Clienții care au cumpărat acest produs au cumpărat și:

Clienții care au cumpărat acest produs au cumpărat și:

Product added to wishlist
Product added to compare.

Acest site foloseste cookie-uri.