• Nou
Spuma activa concentrata fara contact...

Spuma activa concentrata fara contact de culoare Rosie Active Foam Red, Grass, 22kg

800019
Stoc
245,00 lei
cu TVA


Credit module TBI Bank 1.0.1

61.38 Lei x 4 rate

 

Suport telefonic: 0770.816.717

 

Transport gratuit de la 350 lei

 

Retur gratuit in max. 14 zile

 

Spuma activa concentrata fara contact de culoare Rosie Active Foam Red, este un agent concentrat pentru curățarea fără contact a mașinilor și camioanelor. Îndepărtează cu ușurință praful rutier, murdăria, uleiul, urmele de insecte. Creează o spumă roz de lungă durată care se clătește ușor. Nu dăunează suprafețelor din aluminiu, nichelate și alte acoperiri din aliaje de metale neferoase. Conține aditivi anticorozivi.

Compoziție:

apă purificată, agenți tensioactivi, agenți de complexare, dedurizatori de apă, hidroxid de sodiu, inhibitor de coroziune, colorant. Precauții: fii atent, iritant! Nu utilizați pe un corp fierbinte! Păstrați pe suprafața tratată cel mult 2 minute. În caz de contact cu pielea sau membranele mucoase, clătiți cu multă apă. Solicitați asistență medicală dacă este necesar.

Metoda de aplicare:

1. Înainte de aplicare, agentul trebuie diluat cu apă la o rată de 20-30 g / l pentru un generator de spumă (25, 50, 100 l) sau 200-500 g într-un kit de spumă (1 l ), în funcție de gradul de contaminare. 2. Scoateți stratul superior de murdărie de pe suprafață și apoi aplicați compusul diluat de jos în sus pentru a evita petele. 3. Se lasă 1-2 minute, fără a se usca! 4. Clătiți bine cu apă de înaltă presiune de la o distanță mică (15-20 cm) de jos în sus. Consumul pentru un autoturism ar trebui să fie de 80-125 g de concentrat.

CANTITATE
20L
TIP PRODUS
SOLUTII SPALAT
Fara review-uri

16 alte produse in aceeasi categorie:

Product added to wishlist
Product added to compare.

Acest site foloseste cookie-uri.