• La reducere!
Solutie curatat geamuri Turtle Wax ClearVue...

Solutie curatat geamuri Turtle Wax ClearVue Glass Cleaner 500ml

TW FG52804
Ultimele produse in stoc
10,40 BGN
cu TVA

 

Solutie curatat geamuri Turtle Wax ClearVue Glass Cleaner 500ml

Solutia de curatat geamuri de la Turtle Wax, cu o capacitate de 500 ml, este un produs special conceput pentru a curata si lasa geamurile masinii tale stralucitoare si fara urme.

Aceasta solutie eficienta indeparteaza eficient grasimea, murdaria, insectele si alte impuritati de pe suprafetele de sticla, oferindu-ti o vizibilitate clara si sigura in timpul condusului.

Formula avansata a solutiei de curatat geamuri contine agenti de curatare puternici, care dizolva si indeparteaza rapid si eficient murdaria si urmele inestetice de pe geamuri. Aceasta lasa in urma o suprafata curata si stralucitoare, fara pete sau reziduuri inestetice.

Pentru a utiliza solutia de curatat geamuri de la Turtle Wax, asigura-te ca suprafata geamurilor este curata si uscata inainte de aplicare. Agita bine recipientul si pulverizeaza solutia pe suprafata geamurilor. Foloseste o laveta de microfibra curata si moale pentru a sterge solutia, efectuand miscari circulare si acordand o atentie speciala zonelor mai murdare sau cu pete persistente. Repeta operatiunea daca este necesar pentru a obtine un rezultat impecabil.

Rezultatul final obtinut cu solutia de curatat geamuri de la Turtle Wax este un set de geamuri curate, transparente si cu o vizibilitate excelenta. Aceasta indeparteaza eficient petele, grasimea si impuritatile, oferindu-ti un mediu de condus sigur si clar, indiferent de conditiile meteo sau de drum.

Solutia de curatat geamuri de la Turtle Wax este un produs esential pentru intretinerea si curatenia masinii tale. Cu o formula de inalta calitate si rezultate remarcabile, aceasta solutie iti ofera un mijloc eficient si convenabil de a curata si ingriji geamurile masinii tale, fara a lasa urme sau pete inestetice.

CANTITATE
500ml
TIP PRODUS INTRETINERE
INTRETINERE GEAMURI

Povestea Turtle Wax a început odată cu lansarea primei ceară pentru mașină îmbuteliată vreodată în 1946. Peste 75 de ani mai târziu, marca de îngrijire auto preferată a Americii încă captează atenția categoriei de aspect auto, ca marca numărul 1* în vânzări de spray. ceară, compuși, produse pentru îndepărtarea zgârieturilor, îngrijirea covoarelor, detergenți și restaurarea farurilor. Cu distribuție de produse în peste 120 de țări, marca Turtle Wax rezonează în întreaga lume, dar inima mărcii rămâne în orașul său natal, Chicago, unde inovațiile premiate sunt dezvoltate până în prezent.

No reviews

10 Alte produse din aceeași categorie:

Vizualizate produse

Clienții care au cumpărat acest produs au cumpărat și:

Clienții care au cumpărat acest produs au cumpărat și:

Product added to wishlist
Product added to compare.

Acest site foloseste cookie-uri.