Solutie curatat insectele, smoala si gudronul...

Solutie curatat insectele, smoala si gudronul de pe caroserie Turtle Wax Bug Tar Remover 500ml

TW FG52784
Stoc
31,99 lei
cu TVA

 

Solutie curatat insectele, smoala si gudronul de pe caroserie Turtle Wax Bug Tar Remover 500ml

Solutia de curatat insecte si asfalt de la Turtle Wax este un produs eficient si puternic pentru indepartarea depunerilor de insecte, reziduurilor de asfalt si a altor pete dificile de pe caroseria masinii. Fiecare recipient contine 500 ml de solutie, suficient pentru a trata o suprafata mare.

Formula avansata a solutiei de curatat insecte si asfalt este special conceputa pentru a dizolva rapid si eficient resturile de insecte, gudroanele, reziduurile de asfalt si alte impuritati greu de indepartat. Aceasta actioneaza in profunzime pentru a desprinde si a elimina cu usurinta aceste depuneri, fara a afecta vopseaua masinii.

Aplicarea solutiei este simpla si convenabila. inainte de utilizare, asigurati-va ca suprafata masinii este racita si uscata. Aplicati solutia direct pe zonele afectate, lasand-o sa actioneze timp de cateva minute. Pentru petele mai persistente, puteti utiliza o perie moale pentru a ajuta la indepartarea depunerilor. Apoi, clatiti bine suprafata cu apa curata.

Solutia de curatat insecte si asfalt de la Turtle Wax este sigura de utilizat pe toate suprafetele exterioare ale masinii, inclusiv pe vopsea, sticla, plastic si crom. Aceasta nu va lasa urme sau zgarieturi si nu va deteriora finisajele delicate.

Rezultatul final obtinut cu solutia de curatat insecte si asfalt este o caroserie curata si stralucitoare, fara urme de insecte sau reziduuri de asfalt. Masina va arata impecabila si va beneficia de o curatare profunda si eficienta.

Solutia de curatat insecte si asfalt de la Turtle Wax este un produs esential pentru intretinerea masinii, asigurandu-va ca aceasta ramane intr-o stare impecabila si protejata impotriva depunerilor nedorite. Indiferent de sezon, aceasta solutie va ajuta sa pastrati caroseria masinii curata si stralucitoare.

CANTITATE
500ml
TIP PRODUS INTRETINERE
CURATAT INSECTELE

Povestea Turtle Wax a început odată cu lansarea primei ceară pentru mașină îmbuteliată vreodată în 1946. Peste 75 de ani mai târziu, marca de îngrijire auto preferată a Americii încă captează atenția categoriei de aspect auto, ca marca numărul 1* în vânzări de spray. ceară, compuși, produse pentru îndepărtarea zgârieturilor, îngrijirea covoarelor, detergenți și restaurarea farurilor. Cu distribuție de produse în peste 120 de țări, marca Turtle Wax rezonează în întreaga lume, dar inima mărcii rămâne în orașul său natal, Chicago, unde inovațiile premiate sunt dezvoltate până în prezent.

No reviews

10 Alte produse din aceeași categorie:

Clienții care au cumpărat acest produs au cumpărat și:

Clienții care au cumpărat acest produs au cumpărat și:

Product added to wishlist
Product added to compare.

Acest site foloseste cookie-uri.