Parfum auto Spirits Hays ADBL 50ML

Parfum auto Spirits Hays ADBL 50ML

ADB000150
Stoc epuizat
76,73 lei
cu TVA
Alege aroma ADBL Spirits Hays

 

ADBL COLECȚIE DE PARFUMURI FINE

 ADBL Spirits Hays – expresiv și puternic. Cel care alege acest parfum este încrezător în sine în toate situațiile. Vei simți notele de lemn de cedru, Arabica și rășini exotice.

 Mod de utilizare:

Pulverizați pe covoarele auto.

 Capacitate disponibilă: 50 ml.

 

Descoperiți lumea parfumurilor remarcabile inspirate de pasiunea noastră comună.

La începutul anului 2017 a apărut un concept nou legat de parfumurile auto.

Proiectul SPIRITS a apărut din dorința de a avea un parfum auto real și de a oferi interiorului mașinii personalitate prin intermediul parfumului.

Membrii echipei de cercetare ADBL au dezvoltat o gamă largă de formule de parfum care au fost testate în funcție de durabilitatea și stabilitatea lor. Am ales o duzină dintre sutele de arome provenite, printre altele, din casele de parfumuri franceze și italiene.

Selecția finală de parfumuri s-a bazat pe teste de evaluare senzorială efectuate în mai multe etape, implicând mai mult de o mie de persoane.

Tu ești cel care a dat formă finală acestui proiect, exprimându-ți gustul și așteptările prin feedback-ul pe care ni l-ai oferit.

Tu ești cel care a decis ce spirite au fost turnate în sticle de cristal.

Datorită dvs., dragi iubitori de mașini, avem posibilitatea de a arăta rezultatele muncii și pasiunii noastre comune, parfumurile.

Pe scurt, așa a fost creată colecția de parfumuri.

 

Gândește-te: cât timp petreci în mașină? Drumul spre serviciu... călătorii, vacanțe, excursii, nopți petrecute în centru. Sau poate mașina este pur și simplu locul tău de muncă? Cu cine călătorești în mașină și cum ai vrea să se simtă într-un loc atât de important pentru tine?

 Spirits by ADBL este o opțiune oferită de parfumurile exclusiviste. Este o reflectare a emoțiilor tale, a ta și a sufletului mașinii.

Ce spirit veți alege?

TIP PRODUS INTRETINERE
ODORIZANT

Echipa noastră este formată din oameni tineri și creativi. Suntem deschiși la noi provocări - îi așteptăm întotdeauna. Ceea ce contează pentru noi este cooperarea bazată pe încredere și atmosferă informală.
Nucleul culturii noastre sunt valori imperative precum respectul și onestitatea. Avem mare grijă de relația cu clienții noștri, de aceea ne ținem întotdeauna de regulile stabilite și livrăm întotdeauna comenzile la timp. Loialitatea este ceva pe care l-am pus pe primul loc.

Motto-ul nostru este REȚETĂ PENTRU SUPRAVENIRE. Luăm acest lucru foarte literal - întotdeauna cu un pas înaintea tuturor, folosind soluții inovatoare .

No reviews

10 Alte produse din aceeași categorie:

Product added to wishlist
Product added to compare.

Acest site foloseste cookie-uri.