Sampon auto concentrat , efect hidrofob HS...

Sampon auto concentrat , efect hidrofob HS ,Detail Hydro Shampoo, 5l

DT-0116
Stoc
149,35 lei
cu TVA


Credit module tbi bank 3.3.5

37.42 Lei x 4 rate

 

Sampon auto concentrat , efect hidrofob HS , Detail Hydro Shampoo, 5l

Sampon auto concentrat , efect hidrofob HS , Detail Hydro Shampoo, 5l vă permite să îndepărtați ușor murdăria statică după faza preliminară de spălare. Sigur pentru vopsele: nu provoacă daune chimice și mecanice. Are detergență crescută și proprietăți hidrofobe. Ideal pentru curățarea zonelor greu accesibile (plăcuțe de identificare, accesorii de turnare, nișe de protecție, articulații ale panoului caroseriei) cu o perie sau perie.

Compoziție:

apă purificată ≥30%; ≥15%, dar <30% surfactanți cationici; ≥5%, dar <15%: surfactanți neionici; <5% agent aromatizant, colorant.

Mod de utilizare:

1. Aplicați Sampon auto concentrat , efect hidrofob HS , Detail Hydro Shampoo, 5l diluat în apă pe o mașină tratată anterior cu Active Safe (AS) sau Ultra Safe (SUA). Pentru aplicare, utilizați setul de spumă - raportul de diluare este de 100 - 150 ml pe litru din setul de spumă.

2. Împrăștiați mașina cu un burete grosier sau o mătușă din microfibră, deplasându-vă treptat de la părțile superioare ale corpului la cele inferioare. Clătiți periodic buretele sau pisica într-o găleată cu apă curată.

3. Clătiți cu apă folosind un DEA. Se agită bine înainte de diluare!

CANTITATE
5L
TIP PRODUS INTRETINERE
SOLUTII SPALAT

Produse pentru detailing auto Detail

No reviews

10 Alte produse din aceeași categorie:

Product added to wishlist
Product added to compare.

Acest site foloseste cookie-uri.