Solutie curatat insectele moto Motul Insect...

Solutie curatat insectele moto Motul Insect remover E7 400ml

MOT E7 INSECT REMOV
Stoc
33,62 lei
cu TVA

 

Solutie curatat insectele moto Motul Insect remover E7 400ml  îndepărtează insectele împrăștiate și reziduurile organice (excremente de păsări) de pe ecranele cu bule, carenaje, vopsea, metal, oglinzi și materiale plastice pentru motociclete.

Performanţă

  • Formulare specifică fără frecare
  • Dizolvă murdăria eficient fără a lăsa dungi
  • Produs gata de utilizare. Nu diluați
  • Potrivit pentru toate tipurile de materiale întâlnite în mod obișnuit pe motociclete: materiale plastice, vopsele, metale

Recomandări

  • Spray Motul Insect Remover pe suprafața de tratat.
  • Se lasă 1 sau 2 minute, apoi se șterge cu o cârpă moale.
  • A se utiliza pe suprafețe reci și nu sub lumina directă a soarelui.

CANTITATE
400ml
TIP PRODUS INTRETINERE
CURATAT INSECTELE
INGRIJIRE MOTOCICLETA

Istoric vorbind, Motul s-a evidentiat mereu fata de concurentii sai prin solutiile sale de inalta tehnologie: inca din 1971, a fost primul producator de lubrifianti ce a vandut pe piata de automobile un ulei sintetic 100%. Prin dezvoltarea tehnologiei cu Dublu Ester din gama 300V Motorsport, Motul a dezvoltat de curand o tehnologie ce se situeaza deasupra tuturor celor existente pe piata. Grupul isi datoreaza capacitatea de inovatie echipelor sale ce sunt organizate sub forma unei retele in cadrul Centrului de Excelenta Produs si, de asemenea, activitatii realizate in parteneriat cu universitati si consultanti si datorita aliantelor sale cu specialisti in domenii tehnologice avansate. Laboratoarele de Cercetare & Dezvoltare din Japonia si Franta au echipe pluridisciplinare compuse din chimisti de inalta calificare cu doctorat precum si ingineri extrem de bine pregatiti in aplicatii mecanice. Dezvoltarea de parteneriate cu universitatile de specialitate cum ar fi MADI, prestigioasa universitate tehnica din Rusia, care este specializata in automobile si constructia de drumuri, precum si reteaua sa de consultanti asigura cunostinte vaste si esentiale pe parcursul diferitelor etape de dezvoltare. In fiecare din teritoriile principale unde opereaza Motul, Centrul de Excelenta Produs mentine contacte stranse cu producatorii (OEM) pentru a directiona activitatile de Cercetare & Dezvoltare: este astfel asigurata o urmarire din punct de vedere tehnic la nivel international a standardelor si aprobarilor producatorilor (OEM) si se ia nota de feedback-ul clientilor. In domeniul industrial, pe baza parteneriatelor cu producatorii cu o tehnologie avansata, cum ar fi Baraldi Lubrificanti din Italia, Motul dezvolta proiectul Aluminium Way in domeniul turnarii aluminiului sub inalta presiune si al extrudarii.

No reviews

Clienții care au cumpărat acest produs au cumpărat și:

16 Alte produse din aceeași categorie:

Clienții care au cumpărat acest produs au cumpărat și:

Product added to wishlist
Product added to compare.

Acest site foloseste cookie-uri.