Aplicator din bumbac AP1 Lint-free Applicator Pad Gtechniq 10buc
Aplicator din bumbac AP1 Lint-free Applicator Pad Gtechniq 10buc
Aplicator din bumbac AP1 Lint-free...
Aplicator din bumbac AP1 Lint-free...

Aplicator din bumbac AP1 Lint-free Applicator Pad Gtechniq 10buc

AP1
Stoc
2,57 lei
cu TVA

  • Suport telefonic: 0770.816.717 Suport telefonic: 0770.816.717
  • Transport gratuit de la 350 lei Transport gratuit de la 350 lei
  • Retur gratuit in max. 14 zile Retur gratuit in max. 14 zile
 

Aplicator din bumbac AP1 Lint-free Applicator Pad Gtechniq 10buc

Dispunerea corectă a suportului aplicatorului este esențială pentru a asigura acoperirea ceramică într-un strat subțire și uniform.

Aplicatoarele Gtechniq sunt confecționate din bumbac 100% și sunt ultra-moi pentru a asigura aplicarea perfectă a acoperirii de fiecare dată.

Caracteristici și avantaje:

  • 100% bumbac
  • Distribuie uniform etanșantele ceramice
  • Nu va lăsa scamă prinsă în etanșant
  • Potrivit pentru aplicarea unui material de etanșare ceramic pe orice tip de suprafață, inclusiv vopsea, sticlă și roți

TIP PRODUS INTRETINERE
APLICATOARE

Gtechniq a fost fondată de către fizicianul cuantic Drew Gill în 2001, din nemulțumirea totală față de performanța produselor de protecție a vopselei la acea vreme.

Totul, de la ceară, până la polimeri noi și tratamente miraculoase pe bază de PTFE, nimic de pe piață nu a oferit durabilitate semnificativă, fie ca aspect, fie ca protecție. Mai rău încă, el a descoperit că majoritatea produselor aveau de fapt performanțe mai slabe decât vopselele pe care trebuia să le protejeze.

A Început Cu O Idee.

Din această nemulțumire a venit o idee simplă, „Pentru a proiecta cele mai frumoase, perfect finisate, cele mai inteligente și mai inteligente suprafețe din lume. Suprafețe care fac mult mai mult decât pur și simplu să arate grozav atunci când sunt noi.

Contextul lui Drew a însemnat că a avut o bună înțelegere a modului în care forțele, formele și structurile unei suprafețe funcționează la scară foarte mică.

De asemenea, știa ce modificări ar putea fi posibile pentru a adăuga unele îmbunătățiri cu adevărat utile. Îmbunătățiri precum rezistența la murdărie, ușurința de spălare, rezistența la răsucire, UV și la pete, împreună cu luciul pe termen lung și stabilitatea culorii.

Tehnologia Din Spatele Științei.

Știința inteligentă a suprafețelor Gtechniq combină cele mai recente în domenii precum nanochimia și chimia supramoleculară, cu teste riguroase din lumea reală și de laborator. Premisa pentru toate produsele Gtechniq este de a atinge un punct favorabil de performanță, ușurință de aplicare și preț. Aplicam acelasi principiu intregii noastre game de produse

Progresele în tehnologia siliciului, determinate de o cerere globală ridicată pentru procesoare mai rapide și mai mici, au generat o mulțime de materiale noi și inovatoare, oferind o gamă de soluții care nu au fost niciodată posibile înainte. Gtechniq are experiența, conexiunile și motivația de a aduce pe piață produse de vârf, dovedite că îmbunătățesc fiecare aspect al îngrijirii suprafețelor.

No reviews

Clienții care au cumpărat acest produs au cumpărat și:

16 Alte produse din aceeași categorie:

Clienții care au cumpărat acest produs au cumpărat și:

Product added to wishlist
Product added to compare.

Acest site foloseste cookie-uri.