Laveta fina din microfibra 40x40 cm MF1 ZeroR Microfibre Buff Cloth Gtechniq 1buc
Laveta fina din microfibra 40x40 cm MF1 ZeroR Microfibre Buff Cloth Gtechniq 1buc
Laveta fina din microfibra 40x40 cm MF1 ZeroR...
Laveta fina din microfibra 40x40 cm MF1 ZeroR...

Laveta fina din microfibra 40x40 cm MF1 ZeroR Microfibre Buff Cloth Gtechniq 1buc

MF1
Stoc
21,75 lei
cu TVA

 

Laveta fina din microfibra 40x40cm MF1 ZeroR Microfibre Buff Cloth Gtechniq 1buc

Această lavetă, cu densitatea firului de 300 gsm, 40X40 cm, cu un conținut ridicat de poliamidă, este laveta optimă pentru îndepărtarea reziduurilor de pe suprafețe delicate și lucioase. Conținutul extra de poliamidă și natura ultra divizată a fibrelor fac ca laveta MF1 să fie excepțional de eficientă la îndepărtarea reziduurilor și semnificativ mai fină decât alte lavete standard.

Dimensiune: 40X40 cm

Greutate: 300 gsm

Contine: 70% Poliester, 30%  Poliamidă

TIP PRODUS INTRETINERE
LAVETE

Gtechniq a fost fondată de către fizicianul cuantic Drew Gill în 2001, din nemulțumirea totală față de performanța produselor de protecție a vopselei la acea vreme.

Totul, de la ceară, până la polimeri noi și tratamente miraculoase pe bază de PTFE, nimic de pe piață nu a oferit durabilitate semnificativă, fie ca aspect, fie ca protecție. Mai rău încă, el a descoperit că majoritatea produselor aveau de fapt performanțe mai slabe decât vopselele pe care trebuia să le protejeze.

A Început Cu O Idee.

Din această nemulțumire a venit o idee simplă, „Pentru a proiecta cele mai frumoase, perfect finisate, cele mai inteligente și mai inteligente suprafețe din lume. Suprafețe care fac mult mai mult decât pur și simplu să arate grozav atunci când sunt noi.

Contextul lui Drew a însemnat că a avut o bună înțelegere a modului în care forțele, formele și structurile unei suprafețe funcționează la scară foarte mică.

De asemenea, știa ce modificări ar putea fi posibile pentru a adăuga unele îmbunătățiri cu adevărat utile. Îmbunătățiri precum rezistența la murdărie, ușurința de spălare, rezistența la răsucire, UV și la pete, împreună cu luciul pe termen lung și stabilitatea culorii.

Tehnologia Din Spatele Științei.

Știința inteligentă a suprafețelor Gtechniq combină cele mai recente în domenii precum nanochimia și chimia supramoleculară, cu teste riguroase din lumea reală și de laborator. Premisa pentru toate produsele Gtechniq este de a atinge un punct favorabil de performanță, ușurință de aplicare și preț. Aplicam acelasi principiu intregii noastre game de produse

Progresele în tehnologia siliciului, determinate de o cerere globală ridicată pentru procesoare mai rapide și mai mici, au generat o mulțime de materiale noi și inovatoare, oferind o gamă de soluții care nu au fost niciodată posibile înainte. Gtechniq are experiența, conexiunile și motivația de a aduce pe piață produse de vârf, dovedite că îmbunătățesc fiecare aspect al îngrijirii suprafețelor.

No reviews

Clienții care au cumpărat acest produs au cumpărat și:

16 Alte produse din aceeași categorie:

Clienții care au cumpărat acest produs au cumpărat și:

Product added to wishlist
Product added to compare.

Acest site foloseste cookie-uri.