Solutie indepartat bitum si adeziv W7 Tar and Glue Remover Gtechniq 500ml
Solutie indepartat bitum si adeziv W7 Tar and Glue Remover Gtechniq 500ml
Solutie indepartat bitum si adeziv W7 Tar and Glue Remover Gtechniq 500ml
Solutie indepartat bitum si adeziv W7 Tar and...
Solutie indepartat bitum si adeziv W7 Tar and...
Solutie indepartat bitum si adeziv W7 Tar and...

Solutie indepartat bitum si adeziv W7 Tar and Glue Remover Gtechniq 500ml

W7 0.5
Stoc
66,00 lei
cu TVA
 • Îndepărtează gudronul și lipiciul cu ușurință
 • Acoperire Gtechniq sigură
 • Curățare eficientă

 

Solutie indepartat bitum si adeziv W7 Tar and Glue Remover Gtechniq 500ml

W7 Gudron and Glue Remover este un agent de îndepărtare a gudronului și lipiciului cu rezistență completă, pe bază de solvenți, care este compatibil cu gama de acoperiri Gtechniq.

Petele de gudron fac parte din conducerea zilnică și pot fi extrem de dificil de îndepărtat fără a utiliza un produs specializat. Indiferent dacă utilizați W7 pe o mașină acoperită cu Gtechniq sau una care nu este protejată, va îndepărta cu succes contaminarea fără a păta finisajul.

Pași Simpli Pentru A Vă Ajuta Să Obțineți Cele Mai Bune Rezultate

 • Agitați bine sticla înainte de utilizare și purtați mănuși
 • Utilizați ferit de lumina directă a soarelui
 • Dacă mașina dumneavoastră este foarte murdară, pulverizați produsul direct pe petele de gudron sau dacă este mai puțin murdară, pulverizați pe o cârpă MF1 ZeroR Microfibre Buff și ștergeți ușor zona afectată.
 • Se lasă să stea 1-2 minute
 • Clătiți și repetați dacă este necesar
 • IMPORTANT: Nu lăsați W7 să intre în contact cu materialele plastice, cauciucul sau vinilul - ștergeți imediat orice suprapus. Nu este potrivit pentru utilizare pe PPF, reparații inteligente sau vehicule ambalate
 • A se pastra intr-un loc racoros si uscat
 • Utilizați în termen de 12 luni de la deschidere
CANTITATE
500ml
TIP PRODUS INTRETINERE
SOLUTIE INTRETINERE EXTERIOR

Gtechniq a fost fondată de către fizicianul cuantic Drew Gill în 2001, din nemulțumirea totală față de performanța produselor de protecție a vopselei la acea vreme.

Totul, de la ceară, până la polimeri noi și tratamente miraculoase pe bază de PTFE, nimic de pe piață nu a oferit durabilitate semnificativă, fie ca aspect, fie ca protecție. Mai rău încă, el a descoperit că majoritatea produselor aveau de fapt performanțe mai slabe decât vopselele pe care trebuia să le protejeze.

A Început Cu O Idee.

Din această nemulțumire a venit o idee simplă, „Pentru a proiecta cele mai frumoase, perfect finisate, cele mai inteligente și mai inteligente suprafețe din lume. Suprafețe care fac mult mai mult decât pur și simplu să arate grozav atunci când sunt noi.

Contextul lui Drew a însemnat că a avut o bună înțelegere a modului în care forțele, formele și structurile unei suprafețe funcționează la scară foarte mică.

De asemenea, știa ce modificări ar putea fi posibile pentru a adăuga unele îmbunătățiri cu adevărat utile. Îmbunătățiri precum rezistența la murdărie, ușurința de spălare, rezistența la răsucire, UV și la pete, împreună cu luciul pe termen lung și stabilitatea culorii.

Tehnologia Din Spatele Științei.

Știința inteligentă a suprafețelor Gtechniq combină cele mai recente în domenii precum nanochimia și chimia supramoleculară, cu teste riguroase din lumea reală și de laborator. Premisa pentru toate produsele Gtechniq este de a atinge un punct favorabil de performanță, ușurință de aplicare și preț. Aplicam acelasi principiu intregii noastre game de produse

Progresele în tehnologia siliciului, determinate de o cerere globală ridicată pentru procesoare mai rapide și mai mici, au generat o mulțime de materiale noi și inovatoare, oferind o gamă de soluții care nu au fost niciodată posibile înainte. Gtechniq are experiența, conexiunile și motivația de a aduce pe piață produse de vârf, dovedite că îmbunătățesc fiecare aspect al îngrijirii suprafețelor.

No reviews

10 Alte produse din aceeași categorie:

Product added to wishlist
Product added to compare.

Acest site foloseste cookie-uri.