Geanta pentru produse Gtechniq...

Geanta pentru produse Gtechniq 18x18x18 cm- Branded Kit Bag

COLS
Stoc
66,95 lei
cu TVA

  • Suport telefonic: 0770.816.717 Suport telefonic: 0770.816.717
  • Transport gratuit de la 350 lei Transport gratuit de la 350 lei
  • Retur gratuit in max. 14 zile Retur gratuit in max. 14 zile
 

Geanta pentru produse Gtechniq 18x18x18 cm- Branded Kit Bag

Este întotdeauna bine să vă păstrați echipamentul esențial alături de dvs., iar această pungă de depozitare la îndemână este perfectă pentru a păstra în siguranță și într-un singur loc toate produsele preferate Gtechniq. Fiind în ochi atrăgătoare, Gtechniq roșu, aceasta este o pungă pe care nu o vei pierde niciodată din vedere!

Caracteristici și avantaje:

  • Construcție de înaltă calitate, durabilă
  • Logo Gtechniq Smart Surface Science brodat în alb
  • Fermoare în jurul închiderii la 4 cm de sus
  • Purtați mânerul cu două cusături pe capac pentru o mai mare siguranță
  • Căptușeala căptușită, impermeabilă, păstrează produsele protejate
  • Ideal pentru cizmarea mașinii sau un raft în garaj!
  • Mic – 18x18x18cm
TIP PRODUS INTRETINERE
ACCESORII INTRETINERE

Gtechniq a fost fondată de către fizicianul cuantic Drew Gill în 2001, din nemulțumirea totală față de performanța produselor de protecție a vopselei la acea vreme.

Totul, de la ceară, până la polimeri noi și tratamente miraculoase pe bază de PTFE, nimic de pe piață nu a oferit durabilitate semnificativă, fie ca aspect, fie ca protecție. Mai rău încă, el a descoperit că majoritatea produselor aveau de fapt performanțe mai slabe decât vopselele pe care trebuia să le protejeze.

A Început Cu O Idee.

Din această nemulțumire a venit o idee simplă, „Pentru a proiecta cele mai frumoase, perfect finisate, cele mai inteligente și mai inteligente suprafețe din lume. Suprafețe care fac mult mai mult decât pur și simplu să arate grozav atunci când sunt noi.

Contextul lui Drew a însemnat că a avut o bună înțelegere a modului în care forțele, formele și structurile unei suprafețe funcționează la scară foarte mică.

De asemenea, știa ce modificări ar putea fi posibile pentru a adăuga unele îmbunătățiri cu adevărat utile. Îmbunătățiri precum rezistența la murdărie, ușurința de spălare, rezistența la răsucire, UV și la pete, împreună cu luciul pe termen lung și stabilitatea culorii.

Tehnologia Din Spatele Științei.

Știința inteligentă a suprafețelor Gtechniq combină cele mai recente în domenii precum nanochimia și chimia supramoleculară, cu teste riguroase din lumea reală și de laborator. Premisa pentru toate produsele Gtechniq este de a atinge un punct favorabil de performanță, ușurință de aplicare și preț. Aplicam acelasi principiu intregii noastre game de produse

Progresele în tehnologia siliciului, determinate de o cerere globală ridicată pentru procesoare mai rapide și mai mici, au generat o mulțime de materiale noi și inovatoare, oferind o gamă de soluții care nu au fost niciodată posibile înainte. Gtechniq are experiența, conexiunile și motivația de a aduce pe piață produse de vârf, dovedite că îmbunătățesc fiecare aspect al îngrijirii suprafețelor.

No reviews

16 Alte produse din aceeași categorie:

Product added to wishlist
Product added to compare.

Acest site foloseste cookie-uri.