Pasta polish metale M1 All Metal Polish...

Pasta polish metale M1 All Metal Polish Gtechniq 100ml

M1 0.1
Stoc
73,00 lei
cu TVA

 

Pasta polish metale M1 All Metal Polish Gtechniq 100ml

Pasta polish metale M1 All Metal Polish Gtechniq este formulat pentru a produce un finisaj optic clar pe metal. Nu va arde sau zgâria suprafața, dar va produce un finisaj uimitor de limpede.

Va lustrui alama, cupru, aluminiu, otel inoxidabil. Crom, argint și multe alte tipuri de metal.

Perfect pentru utilizare pe vârfuri de evacuare, grătare metalice și ornamente metalice.

Pași Simpli Pentru A Vă Ajuta Să Obțineți Cele Mai Bune Rezultate

Agitați bine înainte de utilizare și purtați mănuși

Utilizați ferit de lumina directă a soarelui

Tamponați produsul pe o cârpă cu microfibră MF1 ZeroR , masați suprafața metalică și lustruiți până la strălucire.

Repetați dacă este necesar

A se pastra intr-un loc racoros si uscat

Utilizați în termen de 12 luni de la deschidere

CANTITATE
100ml
TIP PRODUS INTRETINERE
SOLUTIE POLISARE AUTO

Gtechniq a fost fondată de către fizicianul cuantic Drew Gill în 2001, din nemulțumirea totală față de performanța produselor de protecție a vopselei la acea vreme.

Totul, de la ceară, până la polimeri noi și tratamente miraculoase pe bază de PTFE, nimic de pe piață nu a oferit durabilitate semnificativă, fie ca aspect, fie ca protecție. Mai rău încă, el a descoperit că majoritatea produselor aveau de fapt performanțe mai slabe decât vopselele pe care trebuia să le protejeze.

A Început Cu O Idee.

Din această nemulțumire a venit o idee simplă, „Pentru a proiecta cele mai frumoase, perfect finisate, cele mai inteligente și mai inteligente suprafețe din lume. Suprafețe care fac mult mai mult decât pur și simplu să arate grozav atunci când sunt noi.

Contextul lui Drew a însemnat că a avut o bună înțelegere a modului în care forțele, formele și structurile unei suprafețe funcționează la scară foarte mică.

De asemenea, știa ce modificări ar putea fi posibile pentru a adăuga unele îmbunătățiri cu adevărat utile. Îmbunătățiri precum rezistența la murdărie, ușurința de spălare, rezistența la răsucire, UV și la pete, împreună cu luciul pe termen lung și stabilitatea culorii.

Tehnologia Din Spatele Științei.

Știința inteligentă a suprafețelor Gtechniq combină cele mai recente în domenii precum nanochimia și chimia supramoleculară, cu teste riguroase din lumea reală și de laborator. Premisa pentru toate produsele Gtechniq este de a atinge un punct favorabil de performanță, ușurință de aplicare și preț. Aplicam acelasi principiu intregii noastre game de produse

Progresele în tehnologia siliciului, determinate de o cerere globală ridicată pentru procesoare mai rapide și mai mici, au generat o mulțime de materiale noi și inovatoare, oferind o gamă de soluții care nu au fost niciodată posibile înainte. Gtechniq are experiența, conexiunile și motivația de a aduce pe piață produse de vârf, dovedite că îmbunătățesc fiecare aspect al îngrijirii suprafețelor.

No reviews

10 Alte produse din aceeași categorie:

Product added to wishlist
Product added to compare.

Acest site foloseste cookie-uri.