Tratament Hidrofob pentru sticla G1 ClearVision Smart Glass Gtechniq 15ml
Tratament Hidrofob pentru sticla G1 ClearVision Smart Glass Gtechniq 15ml
Tratament Hidrofob pentru sticla G1 ClearVision Smart Glass Gtechniq 15ml
Tratament Hidrofob pentru sticla G1 ClearVision Smart Glass Gtechniq 15ml
Tratament Hidrofob pentru sticla G1 ClearVision...
Tratament Hidrofob pentru sticla G1 ClearVision...
Tratament Hidrofob pentru sticla G1 ClearVision...
Tratament Hidrofob pentru sticla G1 ClearVision...

Tratament Hidrofob pentru sticla G1 ClearVision Smart Glass Gtechniq 15ml

G1 0.015
Stoc
83,00 lei
cu TVA
 • Durabilitate intre 1 si 2 ani
 • Proprietati hidrofobe maxime
 • Imbunatateste vizibilitatea pe vreme ploi

 

Tratament Hidrofob pentru sticla G1 ClearVision Smart Glass Gtechniq 15ml

Spre deosebire de straturile obișnuite de respingere a ploaielor care aderă la suprafața sticlei folosind legături fizice relativ slabe, G1 folosește o legătură chimică care îi conferă lui G1 o durabilitate de neegalat.

Tratament Hidrofob pentru sticla G1 ClearVision Smart Glass Gtechniq este extrem de durabil, funcția hidrofobă îmbunătățește vizibilitatea pe vreme umedă, ajutând la îmbunătățirea siguranței și a oboselii ochilor. De asemenea, face mult mai ușoară îndepărtarea contaminanților din sticlă, cum ar fi gheața, insectele și seva de copac.

Tratament Hidrofob pentru sticla G1 ClearVision Smart Glass Gtechniq va funcționa numai pe substraturi de sticlă și, prin urmare, nu va funcționa pe lentilele farurilor moderne care sunt fabricate din policarbonat. Pentru acestea va trebui să utilizați G5 Water Repellent pentru sticlă și perspex .

Alegeți sticla de 15 ml numai pentru parbriz, dar sticla de 100 ml dacă doriți să o utilizați pe toată geamul mașinii. G1 este livrat cu G2 Residue Remover.

Pași Simpli Pentru A Vă Ajuta Să Obțineți Cele Mai Bune Rezultate

 • Asigurați-vă că lucrați într-o zonă bine ventilată, la o temperatură de 5°c sau mai mare
 • Purtați mănuși și nu aplicați în lumina directă a soarelui
 • Curăță toată sticla pe care urmează să o protejezi cu G6 Perfect Glass și o cârpă de sticlă MF5 Power
 • Pentru rezultate optime, lustruiți geamul cu G4 Nano Glass Polish și un tampon mediu. Sau, alternativ, lustruiți sticla cu G4 Nano Glass Polish și un tampon de lustruit manual. Aplicați o cantitate mică și lustruiți cu mișcări circulare
 • După ce ați terminat, curățați geamul înapoi la strălucire cu G6 Perfect Glass și o cârpă polivalentă cu microfibră MF5 sau MF1 ZeroR – repetați acest lucru de câte ori este necesar pentru a îndepărta toate reziduurile.
 • Agitați bine sticla înainte de utilizare
 • Pentru parbrize recomandăm utilizarea a 3 straturi de G1, dar pentru lunete laterale și spate este necesar doar 1 strat
 • Aplicați o cantitate generoasă de G1 pe un tampon aplicator AP1 fără scame
 • Introduceți produsul în pahar cu mișcări circulare acoperind tot paharul și lăsați să se întărească timp de 5 minute
 • Folosind un nou AP1, aplicați aceeași cantitate de produs pe tampon, dar de data aceasta puneți G1 peste stratul anterior într-o mișcare laterală, lăsați încă 5 minute pentru a se întări.
 • Aplicați al treilea strat cu aceeași cantitate de produs pe un AP1, dar de data aceasta aplicați în linii drepte verticale, lăsați să se întărească timp de 15 minute
 • Îndepărtați reziduurile întărite, cu G2 Residue Remover. Aplicați G2 pe aplicatorul rămas și aplicați pe o zonă mică la un moment dat, apoi lustruiți imediat sticla cu o cârpă MF1.
 • Terminați prin curățarea lamelor ștergătoarelor și a sticlei cu G6 Perfect Glass și un MF5
 • Vă recomandăm să aplicați un strat de G1 pe lamelele ștergătoarelor fără a îndepărta reziduurile. Dacă lamelele ștergătoarelor sunt uzate, acestea trebuie înlocuite
 • Nu vă expuneți mașina la intemperii timp de cel puțin 12 ore
 • A se pastra intr-un loc racoros si uscat
 • Utilizați G1 și G2 în 3 luni de la deschidere
 • S-ar putea să apară zgomot lamelă ștergătoare, în 90% din cazuri aceasta va dispărea în două săptămâni. Vă rugăm să aruncați o privire la secțiunea noastră de întrebări frecvente dacă această problemă persistă

CANTITATE
15 ml
TIP PRODUS INTRETINERE
INTRETINERE GEAMURI

Gtechniq a fost fondată de către fizicianul cuantic Drew Gill în 2001, din nemulțumirea totală față de performanța produselor de protecție a vopselei la acea vreme.

Totul, de la ceară, până la polimeri noi și tratamente miraculoase pe bază de PTFE, nimic de pe piață nu a oferit durabilitate semnificativă, fie ca aspect, fie ca protecție. Mai rău încă, el a descoperit că majoritatea produselor aveau de fapt performanțe mai slabe decât vopselele pe care trebuia să le protejeze.

A Început Cu O Idee.

Din această nemulțumire a venit o idee simplă, „Pentru a proiecta cele mai frumoase, perfect finisate, cele mai inteligente și mai inteligente suprafețe din lume. Suprafețe care fac mult mai mult decât pur și simplu să arate grozav atunci când sunt noi.

Contextul lui Drew a însemnat că a avut o bună înțelegere a modului în care forțele, formele și structurile unei suprafețe funcționează la scară foarte mică.

De asemenea, știa ce modificări ar putea fi posibile pentru a adăuga unele îmbunătățiri cu adevărat utile. Îmbunătățiri precum rezistența la murdărie, ușurința de spălare, rezistența la răsucire, UV și la pete, împreună cu luciul pe termen lung și stabilitatea culorii.

Tehnologia Din Spatele Științei.

Știința inteligentă a suprafețelor Gtechniq combină cele mai recente în domenii precum nanochimia și chimia supramoleculară, cu teste riguroase din lumea reală și de laborator. Premisa pentru toate produsele Gtechniq este de a atinge un punct favorabil de performanță, ușurință de aplicare și preț. Aplicam acelasi principiu intregii noastre game de produse

Progresele în tehnologia siliciului, determinate de o cerere globală ridicată pentru procesoare mai rapide și mai mici, au generat o mulțime de materiale noi și inovatoare, oferind o gamă de soluții care nu au fost niciodată posibile înainte. Gtechniq are experiența, conexiunile și motivația de a aduce pe piață produse de vârf, dovedite că îmbunătățesc fiecare aspect al îngrijirii suprafețelor.

No reviews

10 Alte produse din aceeași categorie:

Clienții care au cumpărat acest produs au cumpărat și:

Product added to wishlist
Product added to compare.

Acest site foloseste cookie-uri.