Degresant pregatire suprafete pentru protectia ceramica PW Panel Wipe Gtechniq 500ml
Degresant pregatire suprafete pentru protectia ceramica PW Panel Wipe Gtechniq 500ml
Degresant pregatire suprafete pentru protectia...
Degresant pregatire suprafete pentru protectia...

Degresant pregatire suprafete pentru protectia ceramica PW Panel Wipe Gtechniq 500ml

PW 0.5
Stoc
102,00 lei
cu TVA
Alege cantitatea Gtechniq PW 500ml


Credit module tbi bank 3.3.5

25.55 Lei x 4 rate

 

Solutie pregatire suprafete pentru protectia ceramica – PW Panel Wipe Gtechniq

Înainte de aplicarea protecțiilor ceramice de la Gtechniq, este obligatoriu ca suprafețele să fie complet lipsite de reziduuri, care altfel pot interfera  cu protecția ceramică și vor împiedica aderarea corespunzătoare a acesteia pe suprafață.

Folosind Gtechniq Panel Wipe ne asigurăm că suprafețele sunt complet degresate si curate, iar C1 Crystal Lacquer, C5 Wheel Armour, EXO Ultra Durable Hybrid Coating sau CSL Crystal Serum Light vor forma conexiuni chimice durabile cu vopseaua.

PW este un amestec de alcooli puri și solvenți aromatici concepuți special pentru a degresa și decontamina 100% suprafețele într-un timp foarte scurt.

Mod de utilizare:

  • asigurați-vă că suprafața este rece la atingere
  • vă recomandăm să testați pe o suprafață mică de vopsea înainte de utilizare, pentru a vă asigura că produsul este compatibil cu vopseaua vehiculului dvs. (pentru a elimina în mod eficient reziduurile de lustruire, acest produs conține un volum mare de hidrocarburi care nu va afecta vopseaua originală, dar poate afecta reparațiile „inteligente” efectuate incorect sau a vopselei aplicate cu spray)
  • pur și simplu pulverizați Panel Wipe pe suprafață și ștergeți-l apoi cu o lavetă moale și curată din microfibră - MF1 ZeroR Microfibre Buff Cloth sau pulverizați pe lavetă și apoi ștergeți cu aceasta suprafața
  • repetați dacă este necesar
  • Atenție! Nu utilizați pe vinil sau folii de protecție a vopselei (PPF)
  • a se păstra într-un loc răcoros și uscat
  • utilizați Panel Wipe în termen de 2 ani de la achiziționare, iar pentru cele mai bune rezultate, după deschidere, utilizați în termen de 1 an

CANTITATE
500ml
TIP PRODUS INTRETINERE
CERAMICA AUTO

Gtechniq a fost fondată de către fizicianul cuantic Drew Gill în 2001, din nemulțumirea totală față de performanța produselor de protecție a vopselei la acea vreme.

Totul, de la ceară, până la polimeri noi și tratamente miraculoase pe bază de PTFE, nimic de pe piață nu a oferit durabilitate semnificativă, fie ca aspect, fie ca protecție. Mai rău încă, el a descoperit că majoritatea produselor aveau de fapt performanțe mai slabe decât vopselele pe care trebuia să le protejeze.

A Început Cu O Idee.

Din această nemulțumire a venit o idee simplă, „Pentru a proiecta cele mai frumoase, perfect finisate, cele mai inteligente și mai inteligente suprafețe din lume. Suprafețe care fac mult mai mult decât pur și simplu să arate grozav atunci când sunt noi.

Contextul lui Drew a însemnat că a avut o bună înțelegere a modului în care forțele, formele și structurile unei suprafețe funcționează la scară foarte mică.

De asemenea, știa ce modificări ar putea fi posibile pentru a adăuga unele îmbunătățiri cu adevărat utile. Îmbunătățiri precum rezistența la murdărie, ușurința de spălare, rezistența la răsucire, UV și la pete, împreună cu luciul pe termen lung și stabilitatea culorii.

Tehnologia Din Spatele Științei.

Știința inteligentă a suprafețelor Gtechniq combină cele mai recente în domenii precum nanochimia și chimia supramoleculară, cu teste riguroase din lumea reală și de laborator. Premisa pentru toate produsele Gtechniq este de a atinge un punct favorabil de performanță, ușurință de aplicare și preț. Aplicam acelasi principiu intregii noastre game de produse

Progresele în tehnologia siliciului, determinate de o cerere globală ridicată pentru procesoare mai rapide și mai mici, au generat o mulțime de materiale noi și inovatoare, oferind o gamă de soluții care nu au fost niciodată posibile înainte. Gtechniq are experiența, conexiunile și motivația de a aduce pe piață produse de vârf, dovedite că îmbunătățesc fiecare aspect al îngrijirii suprafețelor.

No reviews

10 Alte produse din aceeași categorie:

Clienții care au cumpărat acest produs au cumpărat și:

Clienții care au cumpărat acest produs au cumpărat și:

Product added to wishlist
Product added to compare.

Acest site foloseste cookie-uri.