Solutie indepartare pete de calcar W9 Water Spot Remover Gtechniq 500ml
Solutie indepartare pete de calcar W9 Water Spot Remover Gtechniq 500ml
Solutie indepartare pete de calcar W9 Water Spot Remover Gtechniq 500ml
Solutie indepartare pete de calcar W9 Water...
Solutie indepartare pete de calcar W9 Water...
Solutie indepartare pete de calcar W9 Water...

Solutie indepartare pete de calcar W9 Water Spot Remover Gtechniq 500ml

W9 0.5
Stoc
118,43 lei
cu TVA
 • Îndepărtează petele de apă și silice
 • Acoperire sigură
 • Utilizați pe toate tipurile de vopsea și vinil
Alege cantitatea Gtechniq W9 500ml


Credit module tbi bank 3.3.5

29.67 Lei x 4 rate

 

Solutie indepartare pete de calcar W9 Water Spot Remover Gtechniq 500ml

Solutie indepartare pete de calcar W9 Water Spot Remover Gtechniq este o formulă concentrată care este 100% sigură pentru acoperire.

Spre deosebire de dispozitivele standard de îndepărtare a petelor de apă cu un singur mecanism, W9 are o abordare cu trei mecanisme pentru îndepărtare. Se dizolvă și elimină sărurile. Captează ionii metalici, care se găsesc de obicei în apa de la robinet. Și, în cele din urmă, elimină depunerile de dioxid de siliciu, care sunt în mod tradițional foarte greu de eliminat.

Petele de apă dură și depunerile de silice vor dispărea cu ușurință de pe suprafața exterioară. Formula funcționează bine pe sticlă, unde, în mod tradițional, filigranele sunt extrem de greu de îndepărtat.

Utilizați Solutie indepartare pete de calcar W9 Water Spot Remover Gtechniq pentru toate tipurile de vopsea, inclusiv pentru finisaje mate.

Pași Simpli Pentru A Vă Ajuta Să Obțineți Cele Mai Bune Rezultate

 • Utilizați după spălarea și uscarea mașinii
 • Nu aplicați în lumina directă a soarelui
 • Agitați bine și purtați mănuși
 • Pulverizați generos pe o cârpă curată cu microfibră Gtechniq MF1 ZeroR , ștergeți pe o zonă nu mai mare de 2ft x 2ft (60cm x 60cm)
 • Lustruiți imediat cu o cârpă curată MF1
 • Repetați după cum este necesar
 • Spală din nou mașina după utilizare
 • A se pastra intr-un loc racoros si uscat

CANTITATE
500ml
TIP PRODUS INTRETINERE
SOLUTIE INTRETINERE EXTERIOR

Gtechniq a fost fondată de către fizicianul cuantic Drew Gill în 2001, din nemulțumirea totală față de performanța produselor de protecție a vopselei la acea vreme.

Totul, de la ceară, până la polimeri noi și tratamente miraculoase pe bază de PTFE, nimic de pe piață nu a oferit durabilitate semnificativă, fie ca aspect, fie ca protecție. Mai rău încă, el a descoperit că majoritatea produselor aveau de fapt performanțe mai slabe decât vopselele pe care trebuia să le protejeze.

A Început Cu O Idee.

Din această nemulțumire a venit o idee simplă, „Pentru a proiecta cele mai frumoase, perfect finisate, cele mai inteligente și mai inteligente suprafețe din lume. Suprafețe care fac mult mai mult decât pur și simplu să arate grozav atunci când sunt noi.

Contextul lui Drew a însemnat că a avut o bună înțelegere a modului în care forțele, formele și structurile unei suprafețe funcționează la scară foarte mică.

De asemenea, știa ce modificări ar putea fi posibile pentru a adăuga unele îmbunătățiri cu adevărat utile. Îmbunătățiri precum rezistența la murdărie, ușurința de spălare, rezistența la răsucire, UV și la pete, împreună cu luciul pe termen lung și stabilitatea culorii.

Tehnologia Din Spatele Științei.

Știința inteligentă a suprafețelor Gtechniq combină cele mai recente în domenii precum nanochimia și chimia supramoleculară, cu teste riguroase din lumea reală și de laborator. Premisa pentru toate produsele Gtechniq este de a atinge un punct favorabil de performanță, ușurință de aplicare și preț. Aplicam acelasi principiu intregii noastre game de produse

Progresele în tehnologia siliciului, determinate de o cerere globală ridicată pentru procesoare mai rapide și mai mici, au generat o mulțime de materiale noi și inovatoare, oferind o gamă de soluții care nu au fost niciodată posibile înainte. Gtechniq are experiența, conexiunile și motivația de a aduce pe piață produse de vârf, dovedite că îmbunătățesc fiecare aspect al îngrijirii suprafețelor.

No reviews

10 Alte produse din aceeași categorie:

Product added to wishlist
Product added to compare.

Acest site foloseste cookie-uri.