Protectie hidrofoba pentru textil I1 Smart Fabric Gtechniq 500ml
Protectie hidrofoba pentru textil I1 Smart Fabric Gtechniq 500ml
Protectie hidrofoba pentru textil I1 Smart Fabric Gtechniq 500ml
Protectie hidrofoba pentru textil I1...
Protectie hidrofoba pentru textil I1...
Protectie hidrofoba pentru textil I1...

Protectie hidrofoba pentru textil I1 Smart Fabric Gtechniq 500ml

I1 0.5
Stoc
130,81 lei
cu TVA
 • Durează până la 12 luni
 • Nicio schimbare la senzația țesăturii
 • Fara fluorocarbon

 • Suport telefonic: 0770.816.717 Suport telefonic: 0770.816.717
 • Transport gratuit de la 350 lei Transport gratuit de la 350 lei
 • Retur gratuit in max. 14 zile Retur gratuit in max. 14 zile

Credit module tbi bank 3.3.0

32.77 Lei x 4 rate

 

Protectie hidrofoba pentru textil I1 Smart Fabric Gtechniq 500ml

Protectie hidrofoba pentru textil I1 Smart Fabric Gtechniq protejează toate tipurile de țesături de petele pe bază de apă. Este respirabil și extrem de durabil, datorită formulei științifice unice a lui Gtechniq.

I1 face țesăturile obișnuite impermeabile și ușor de curățat. Utilizați-l pentru a preveni înmuierea, umflarea sau putrezirea oricărei țesături. Ideal pentru utilizare pe acoperișul sau interiorul mașinii tale decapotabile.

Smart Fabric este sigură pentru culoare. Nanoparticulele care alcătuiesc I1 Smart Fabric acoperă fiecare fibră de țesătură individual, lăsând textura neafectată, permițând materialului să respire. Aceasta înseamnă că aerul viciat va putea în continuare să scape, respingând în același timp apa și lichidele pe bază de ulei.

Ultra Hidrofob

Chiar mai hidrofob decât predecesorul său, I1 Smart Fabric V2 nu lasă urme de scurgere, iar umezeala cade pur și simplu de pe suprafața acoperită. Testele de laborator dezvăluie că I1 V2 respinge apa la cel mai înalt standard stabilit de Asociația Americană a Chimiștilor și Coloriștilor din Textile (AATCC) – ISO 5. Și testele de spălare arată că produsul rămâne la nivelul maxim de performanță după ce a fost spălat pe un ciclu de 40 de grade, și chiar și după cinci spălări încă are performanțe mai bune decât predecesorul său.

În medie, I1 va rezista la interiorul unei mașini între 6 și 12 luni – în funcție de cât de „utilizată” este suprafața. Pe acoperișurile decapotabile produsul va dura până la 2 ani.

Pași Simpli Pentru A Vă Ajuta Să Obțineți Cele Mai Bune Rezultate

 • Dacă utilizați pe o suprafață interioară, utilizați I2 TriClean pentru a pregăti suprafața pe care urmează să o tratați
 • Pentru uz exterior, utilizați W5 Citrus All Purpose Cleaner curat pentru suprafețele murdare sau diluați într-un raport de 5:1 cu apă pentru zonele mai puțin murdare.
 • Asigurați-vă că suprafața pe care ați curățat este bine uscată (pentru cele mai bune rezultate 48 de ore în condiții bune de uscare) înainte de a aplica I1 Smart Fabric. Pentru impregnarea optimă a I1 în țesătură, conținutul său de umiditate trebuie să fie sub 15%, ceea ce este semnificativ mai uscat decât uscat la atingere.
 • Agitați bine înainte de utilizare și purtați mănuși
 • Aplicați la o temperatură de 5°C sau mai mare, într-o zonă bine ventilată
 • Utilizați ferit de lumina directă a soarelui
 • Aplicați prin pulverizare uniformă de la o distanță de aproximativ 15 cm, asigurând saturarea completă a suprafeței pe care o acoperiți.
 • Asigurați-vă că aplicarea dvs. este completă, deoarece odată ce Smart Fabric s-a uscat, nu puteți aplica un al doilea strat, deoarece primul strat va respinge produsul suplimentar.
 • Evitați pulverizarea excesivă pe substraturile înconjurătoare; dacă se întâmplă acest lucru, ștergeți imediat cu o cârpă polivalentă cu microfibră MF1 ZeroR . De asemenea, șterge orice exces de țesătură cu un MF1
 • Se lasa sa se usuce 24 de ore, dupa acest timp se va obtine deplina eficacitate a produsului
 • A se pastra intr-un loc racoros si uscat
 • Utilizați în termen de 12 luni de la deschidere

CANTITATE
500ml
TIP PRODUS INTRETINERE
INTERIOR INTRETINERE

Gtechniq a fost fondată de către fizicianul cuantic Drew Gill în 2001, din nemulțumirea totală față de performanța produselor de protecție a vopselei la acea vreme.

Totul, de la ceară, până la polimeri noi și tratamente miraculoase pe bază de PTFE, nimic de pe piață nu a oferit durabilitate semnificativă, fie ca aspect, fie ca protecție. Mai rău încă, el a descoperit că majoritatea produselor aveau de fapt performanțe mai slabe decât vopselele pe care trebuia să le protejeze.

A Început Cu O Idee.

Din această nemulțumire a venit o idee simplă, „Pentru a proiecta cele mai frumoase, perfect finisate, cele mai inteligente și mai inteligente suprafețe din lume. Suprafețe care fac mult mai mult decât pur și simplu să arate grozav atunci când sunt noi.

Contextul lui Drew a însemnat că a avut o bună înțelegere a modului în care forțele, formele și structurile unei suprafețe funcționează la scară foarte mică.

De asemenea, știa ce modificări ar putea fi posibile pentru a adăuga unele îmbunătățiri cu adevărat utile. Îmbunătățiri precum rezistența la murdărie, ușurința de spălare, rezistența la răsucire, UV și la pete, împreună cu luciul pe termen lung și stabilitatea culorii.

Tehnologia Din Spatele Științei.

Știința inteligentă a suprafețelor Gtechniq combină cele mai recente în domenii precum nanochimia și chimia supramoleculară, cu teste riguroase din lumea reală și de laborator. Premisa pentru toate produsele Gtechniq este de a atinge un punct favorabil de performanță, ușurință de aplicare și preț. Aplicam acelasi principiu intregii noastre game de produse

Progresele în tehnologia siliciului, determinate de o cerere globală ridicată pentru procesoare mai rapide și mai mici, au generat o mulțime de materiale noi și inovatoare, oferind o gamă de soluții care nu au fost niciodată posibile înainte. Gtechniq are experiența, conexiunile și motivația de a aduce pe piață produse de vârf, dovedite că îmbunătățesc fiecare aspect al îngrijirii suprafețelor.

No reviews

16 Alte produse din aceeași categorie:

Product added to wishlist
Product added to compare.

Acest site foloseste cookie-uri.