Sealant ceramic auto C2 Ceramic Sealant Gtechniq 1L
Sealant ceramic auto C2 Ceramic Sealant Gtechniq 1L
Sealant ceramic auto C2 Ceramic Sealant Gtechniq 1L
Sealant ceramic auto C2 Ceramic Sealant Gtechniq 1L
Sealant ceramic auto C2 Ceramic Sealant...
Sealant ceramic auto C2 Ceramic Sealant...
Sealant ceramic auto C2 Ceramic Sealant...
Sealant ceramic auto C2 Ceramic Sealant...

Sealant ceramic auto C2 Ceramic Sealant Gtechniq 1L

C2 1
Stoc
225,75 lei
cu TVA
  • Durabilitate până la 6 luni
  • Aplicare simplă și rapidă
  • Repulsie extremă
Alege cantitatea Gtechniq C2 1l


Credit module tbi bank 3.3.5

56.56 Lei x 4 rate

 

Sealant ceramic auto C2 Ceramic Sealant Gtechniq 1L

Sealant ceramic auto C2 Ceramic Sealant Gtechniq este un produs revolutionar care va va ajuta sa obtineti instant o protectie eficienta impotriva razelor UV si a murdariei. C2 este usor de aplicat, ofera protectie hidrofoba si are o durabilitate de pana la 6 luni de la aplicare.

Bazat pe siliciu pur (Si14) ca si C1 Crystal Laquer, sealant-ul Gtechniq C2 nu ingalbeneste, ofera luciu, respinge apa si murdaria. Este un produs versatil ce poate fi aplicat pe sticla, vopsea, crom sau plastic si are o durabilitate de pana la 8 luni dintr-o singura aplicare fara sa mai fie nevoie de o alta interventie.

C2 poate fi folosit (in multiple straturi) si pentru ascunderea unor defecte minore ale suprafetei (zgarieturi fine ale lacului).

Sealant ceramic auto C2 Ceramic Sealant Gtechniq este cunoscut pentru usurinta cu care este aplicat si apreciat pentru luciul oferit. Datorita proprietatilor antistatice, vehiculele tratate cu C2 Liquid Crystal vor ramane mai curate intre spalari.

Datorita Gtechniq Smart Surface Science, masina, vaporul, avionul sau rulota dvs. vor ramane mai curate si lucioase o perioada indelungata.

Pași Simpli Pentru A Vă Ajuta Să Obțineți Cele Mai Bune Rezultate

  • Scutura bine inainte de folosire
  • Nu aplicați în lumina directă a soarelui și purtați mănuși
  • Pulverizați pe o cârpă curată Gtechniq MF1 ZeroR Microfibre Buff , ștergeți pe mașină câte un panou și lustruiți cu o a doua cârpă curată MF1
  • Strat pentru strălucire și protecție sporită. Acest produs este foarte concentrat și puțin merge departe.
  • C2 poate fi folosit ca ajutor de uscare prin pulverizare pe o suprafață umedă, câte un panou, și uscare cu un prosop de uscare din microfibră MF4 Diamond Sandwich
  • A se pastra intr-un loc racoros si uscat
  • Odată deschis folosiți în decurs de 12 luni

CANTITATE
1L
TIP PRODUS INTRETINERE
SOLUTIE INTRETINERE EXTERIOR

Gtechniq a fost fondată de către fizicianul cuantic Drew Gill în 2001, din nemulțumirea totală față de performanța produselor de protecție a vopselei la acea vreme.

Totul, de la ceară, până la polimeri noi și tratamente miraculoase pe bază de PTFE, nimic de pe piață nu a oferit durabilitate semnificativă, fie ca aspect, fie ca protecție. Mai rău încă, el a descoperit că majoritatea produselor aveau de fapt performanțe mai slabe decât vopselele pe care trebuia să le protejeze.

A Început Cu O Idee.

Din această nemulțumire a venit o idee simplă, „Pentru a proiecta cele mai frumoase, perfect finisate, cele mai inteligente și mai inteligente suprafețe din lume. Suprafețe care fac mult mai mult decât pur și simplu să arate grozav atunci când sunt noi.

Contextul lui Drew a însemnat că a avut o bună înțelegere a modului în care forțele, formele și structurile unei suprafețe funcționează la scară foarte mică.

De asemenea, știa ce modificări ar putea fi posibile pentru a adăuga unele îmbunătățiri cu adevărat utile. Îmbunătățiri precum rezistența la murdărie, ușurința de spălare, rezistența la răsucire, UV și la pete, împreună cu luciul pe termen lung și stabilitatea culorii.

Tehnologia Din Spatele Științei.

Știința inteligentă a suprafețelor Gtechniq combină cele mai recente în domenii precum nanochimia și chimia supramoleculară, cu teste riguroase din lumea reală și de laborator. Premisa pentru toate produsele Gtechniq este de a atinge un punct favorabil de performanță, ușurință de aplicare și preț. Aplicam acelasi principiu intregii noastre game de produse

Progresele în tehnologia siliciului, determinate de o cerere globală ridicată pentru procesoare mai rapide și mai mici, au generat o mulțime de materiale noi și inovatoare, oferind o gamă de soluții care nu au fost niciodată posibile înainte. Gtechniq are experiența, conexiunile și motivația de a aduce pe piață produse de vârf, dovedite că îmbunătățesc fiecare aspect al îngrijirii suprafețelor.

No reviews

10 Alte produse din aceeași categorie:

Clienții care au cumpărat acest produs au cumpărat și:

Product added to wishlist
Product added to compare.

Acest site foloseste cookie-uri.