Spuma activa auto W4 Citrus Foam Gtechniq 5l
Spuma activa auto W4 Citrus Foam Gtechniq 5l
Spuma activa auto W4 Citrus Foam Gtechniq 5l
Spuma activa auto W4 Citrus Foam Gtechniq 5l
Spuma activa auto W4 Citrus Foam Gtechniq 5l
Spuma activa auto W4 Citrus Foam Gtechniq 5l

Spuma activa auto W4 Citrus Foam Gtechniq 5l

W4 5
Stoc
265,00 lei
cu TVA
 • Îndepărtează cu ușurință murdăria de pe drum
 • Formula non-caustică
 • 100% biodegradabil
Alege cantitatea Gtechniq W4 5l


Credit module tbi bank 3.3.5

66.39 Lei x 4 rate

 

Spuma activa auto W4 Citrus Foam Gtechniq 5l

Spre deosebire de spumele tradiționale de zăpadă de pre-spălare care sunt încărcate cu substanțe chimice caustice, W4 Citrus Foam este o formulă cu pH neutru care îndepărtează murdăria greu de mutat fără a deteriora straturile.

Combină un degresant eficient de citrice, cu un agent de spumă, făcându-l rezistent la murdăria de pe drum și stropirea de insecte. Poate fi folosit la o diluție de până la 10:1 printr-o lance de spumă. Și, de asemenea, printr-un pulverizator cu pompă.

Pași Simpli Pentru A Vă Ajuta Să Obțineți Cele Mai Bune Rezultate

 • Pentru cele mai bune rezultate, utilizați într-o lance de spumă pentru zăpadă, ferit de lumina directă a soarelui
 • Agitați bine sticla înainte de utilizare
 • Decantați un inch (2,5 cm) de W4 într-o lance de spumă și umpleți cu apă caldă
 • Pulverizați pe suprafața vehiculului de jos în sus
 • Lăsați spuma să stea pe suprafață timp de trei până la cinci minute, apoi clătiți bine cu apă curată
 • Nu lăsați produsul să se usuce pe suprafața mașinii
 • A se pastra intr-un loc racoros si uscat
 • Utilizați în termen de 12 luni de la deschidere

CANTITATE
5L
TIP PRODUS INTRETINERE
SOLUTII SPALAT

Gtechniq a fost fondată de către fizicianul cuantic Drew Gill în 2001, din nemulțumirea totală față de performanța produselor de protecție a vopselei la acea vreme.

Totul, de la ceară, până la polimeri noi și tratamente miraculoase pe bază de PTFE, nimic de pe piață nu a oferit durabilitate semnificativă, fie ca aspect, fie ca protecție. Mai rău încă, el a descoperit că majoritatea produselor aveau de fapt performanțe mai slabe decât vopselele pe care trebuia să le protejeze.

A Început Cu O Idee.

Din această nemulțumire a venit o idee simplă, „Pentru a proiecta cele mai frumoase, perfect finisate, cele mai inteligente și mai inteligente suprafețe din lume. Suprafețe care fac mult mai mult decât pur și simplu să arate grozav atunci când sunt noi.

Contextul lui Drew a însemnat că a avut o bună înțelegere a modului în care forțele, formele și structurile unei suprafețe funcționează la scară foarte mică.

De asemenea, știa ce modificări ar putea fi posibile pentru a adăuga unele îmbunătățiri cu adevărat utile. Îmbunătățiri precum rezistența la murdărie, ușurința de spălare, rezistența la răsucire, UV și la pete, împreună cu luciul pe termen lung și stabilitatea culorii.

Tehnologia Din Spatele Științei.

Știința inteligentă a suprafețelor Gtechniq combină cele mai recente în domenii precum nanochimia și chimia supramoleculară, cu teste riguroase din lumea reală și de laborator. Premisa pentru toate produsele Gtechniq este de a atinge un punct favorabil de performanță, ușurință de aplicare și preț. Aplicam acelasi principiu intregii noastre game de produse

Progresele în tehnologia siliciului, determinate de o cerere globală ridicată pentru procesoare mai rapide și mai mici, au generat o mulțime de materiale noi și inovatoare, oferind o gamă de soluții care nu au fost niciodată posibile înainte. Gtechniq are experiența, conexiunile și motivația de a aduce pe piață produse de vârf, dovedite că îmbunătățesc fiecare aspect al îngrijirii suprafețelor.

No reviews

10 Alte produse din aceeași categorie:

Clienții care au cumpărat acest produs au cumpărat și:

Clienții care au cumpărat acest produs au cumpărat și:

Product added to wishlist
Product added to compare.

Acest site foloseste cookie-uri.