Protectie ceramica C1 Crystal Lacquer Gtechniq 30ml
Protectie ceramica C1 Crystal Lacquer Gtechniq 30ml
Protectie ceramica C1 Crystal Lacquer Gtechniq 30ml
Protectie ceramica C1 Crystal Lacquer Gtechniq 30ml
Protectie ceramica C1 Crystal Lacquer Gtechniq...
Protectie ceramica C1 Crystal Lacquer Gtechniq...
Protectie ceramica C1 Crystal Lacquer Gtechniq...
Protectie ceramica C1 Crystal Lacquer Gtechniq...

Protectie ceramica C1 Crystal Lacquer Gtechniq 30ml

C1 0.03
Stoc
309,37 lei
cu TVA
 • Durabilitate de până la 5 ani
 • Finisaj cristalin
 • Aplicare usoara
Alege cantitatea Gtechniq C1 30ml


Credit module tbi bank 3.3.5

77.50 Lei x 4 rate

 

Protectie ceramica C1 Crystal Lacquer Gtechniq 30ml

C1 Crystal Lacquer Gtechniq 30ml este extrem de ușor de aplicat și ideal pentru cineva nou în aplicarea acoperirilor ceramice sau pentru cineva care își dorește o acoperire durabilă, dar fără prea multe bătăi de cap de aplicat.

Cu o bună reținere a luciului, Lacul C1 Crystal devine suprafața funcțională a vopselei mașinii, iar dacă este aplicat de un Detalier Acreditat Gtechniq vine cu o garanție de 5 ani.

C1 Crystal Lacquer Gtechniq 30mlformează o peliculă cristalină care este dură – această caracteristică îl face eficient în prevenirea zgârieturilor minore din cauza tehnicii de spălare proaste pe vopseaua auto relativ moale.

Stratul este bun pentru reținerea luciului, dar pentru că nu adaugă mult luciu suplimentar este ideal pentru finisajele cu vopsea mată.

Pași Simpli Pentru A Vă Ajuta Să Obțineți Cele Mai Bune Rezultate

 • Aplicați numai la temperaturi de 5°C și peste, în interior, ferit de lumina directă a soarelui
 • Purtați mănuși furnizate
 • Înmuiați tamponul de aplicare cu câteva picături de produs
 • Puneți la loc capacul sticlei și lăsați-l pe o parte. Ținerea sticlei în mână în timp ce detaliați mașina poate favoriza întărirea prematură
 • Aplicați în mișcări suprapuse pe o zonă de aproximativ 2ft pe 2ft (60cm x 60cm)
 • Îndepărtați imediat reziduurile cu o cârpă polivalentă cu microfibră MF1 ZeroR
 • Poate fi necesar să lustruiți aceeași zonă de mai multe ori pentru a îndepărta reziduurile, așa că utilizați cel puțin două cârpe MF1 la un moment dat. Asigurați-vă că rotiți rapid cârpele, astfel încât C1 să nu se întărească în ele - acest lucru poate face reziduurile mai greu de îndepărtat
 • Schimbați aplicația după 3 până la 4 aplicații
 • Dacă nu eliminați reziduurile și se întărește complet, ar trebui să lustruiți din nou această zonă și să aplicați din nou C1
 • Imediat ce ați terminat de pus microfibrele în apă, spălați-le cât mai curând posibil pentru a preveni cristalizarea produsului și a le face inutilizabile
 • Lăsați vehiculul în interior timp de 12 ore înainte de a-l expune la intemperii
 • Dacă aplicați EXO Ultra Durable Hydrophobic Coating sau C2 Liquid Crystal peste C1, lăsați cel puțin 4 ore înainte de aplicare
 • A se pastra intr-un loc racoros si uscat
 • Dacă este deschis, utilizați în decurs de 3 luni, dacă nu este deschis, utilizați în decurs de 12 luni

CANTITATE
30ml
TIP PRODUS INTRETINERE
CERAMICA AUTO

Gtechniq a fost fondată de către fizicianul cuantic Drew Gill în 2001, din nemulțumirea totală față de performanța produselor de protecție a vopselei la acea vreme.

Totul, de la ceară, până la polimeri noi și tratamente miraculoase pe bază de PTFE, nimic de pe piață nu a oferit durabilitate semnificativă, fie ca aspect, fie ca protecție. Mai rău încă, el a descoperit că majoritatea produselor aveau de fapt performanțe mai slabe decât vopselele pe care trebuia să le protejeze.

A Început Cu O Idee.

Din această nemulțumire a venit o idee simplă, „Pentru a proiecta cele mai frumoase, perfect finisate, cele mai inteligente și mai inteligente suprafețe din lume. Suprafețe care fac mult mai mult decât pur și simplu să arate grozav atunci când sunt noi.

Contextul lui Drew a însemnat că a avut o bună înțelegere a modului în care forțele, formele și structurile unei suprafețe funcționează la scară foarte mică.

De asemenea, știa ce modificări ar putea fi posibile pentru a adăuga unele îmbunătățiri cu adevărat utile. Îmbunătățiri precum rezistența la murdărie, ușurința de spălare, rezistența la răsucire, UV și la pete, împreună cu luciul pe termen lung și stabilitatea culorii.

Tehnologia Din Spatele Științei.

Știința inteligentă a suprafețelor Gtechniq combină cele mai recente în domenii precum nanochimia și chimia supramoleculară, cu teste riguroase din lumea reală și de laborator. Premisa pentru toate produsele Gtechniq este de a atinge un punct favorabil de performanță, ușurință de aplicare și preț. Aplicam acelasi principiu intregii noastre game de produse

Progresele în tehnologia siliciului, determinate de o cerere globală ridicată pentru procesoare mai rapide și mai mici, au generat o mulțime de materiale noi și inovatoare, oferind o gamă de soluții care nu au fost niciodată posibile înainte. Gtechniq are experiența, conexiunile și motivația de a aduce pe piață produse de vârf, dovedite că îmbunătățesc fiecare aspect al îngrijirii suprafețelor.

No reviews

10 Alte produse din aceeași categorie:

Product added to wishlist
Product added to compare.

Acest site foloseste cookie-uri.