Solutie de intretinere auto pentru plastice si...

Solutie de intretinere auto pentru plastice si piele DIAMANTPLAST FOUR Ma-fra 4.5L

P0495MA
Stoc
255,00 lei
cu TVA
Alege Cantitatea Ma-fra DIAMANT PLAST 4.5L

 

Solutie de intretinere auto pentru plastice si piele DIAMANT PLAST DRESSING PRO Ma-fra 750ml

Dressing Plastice Silicon Ma-Fra Diamant Plast, 750ml este produsul de reinnoire, lustruire si protectie pentru materialele plastice auto, formulat cu un amestec de ceara pe baza de Carnauba si polimeri hidrofobi. Ceara Carnauba este cunoscuta pentru rezistenta sa la intemperii si la abraziune, ajutand la protejarea materialelor plastice ale masinii dumneavoastra de daune cauzate de elemente si de uzura zilnica.

Datorita acestei formulari inovatoare, lasa suprafetele cu o stralucire superioara si creeaza o bariera de protectie transparenta anti-UV eficienta care previne depunerea de murdarie si praf si previne imbatranirea prematura a materialelor plastice. Dressing Plastice Silicon Ma-Fra Diamant Plast , 750ml este ideal pentru suprafete interioare si exterioare din plastic, cauciuc si vinil, cum ar fi plansele de bord, panourile usilor, ornamentele exterioare, mulaje, anvelopele pentru pasajele rotii, materialele plastice pentru compartimentul motorului si multe altele. In plus, este usor de utilizat, doar aplicati o cantitate mica pe o carpa curata si frecati usor suprafata de tratat. Ceara Carnauba lasa un finisaj lucios, protector, care dureaza.

Dressing Plastice Silicon Ma-Fra Diamant Plast , 750ml este rapid si usor de utilizat, formula sa pe baza de polimeri sintetici cu functie de autonivelare confera suprafetelor tratate un aspect stralucitor si uniform care dureaza saptamani intregi. Produsul se usuca rapid pe suprafata tratata, lasand un miros placut si nu albeste piesele din plastic.

Beneficii Dressing Plastice Silicon Ma-Fra Diamant Plast , 750ml:

- ideal pentru bandouri, anvelope, decoratiuni din plastic;

- recomandat pentru hidratarea si intretinerea elementelor de interior din plastic, piele, lemn;

- curata, lustruieste si protejeaza suprafetele tratate;

CANTITATE
4.5 L
TIP PRODUS INTRETINERE
INTERIOR INTRETINERE
INTRETINERE PIELE
No reviews

Clienții care au cumpărat acest produs au cumpărat și:

16 Alte produse din aceeași categorie:

Clienții care au cumpărat acest produs au cumpărat și:

Product added to wishlist
Product added to compare.

Acest site foloseste cookie-uri.