Solutie polishat farurile si plastice Ma-fra 250ml

Solutie polishat farurile si plastice Ma-fra 250ml

H0589MA
Stoc
89,96 lei
cu TVA

 

Solutie de polishat farurile si plastice Ma-fra 250ml

Soluția de polishat farurile și plasticul Ma-fra în recipient de 250 ml este un produs de înaltă calitate special formulat pentru a restabili claritatea și strălucirea farurilor și a suprafețelor din plastic de pe mașină.

Această soluție de polishat este concepută să elimine zgârieturile fine, urmele de uzură și îngălbenirea cauzată de expunerea la radiațiile solare și alte factori externi. Ea conține particule abrazive fine care acționează pentru a netezi suprafața și a îndepărta imperfecțiunile, redând aspectul original al farurilor și plasticului.

Aplicarea soluției de polishat este simplă și eficientă. În primul rând, asigură-te că suprafața pe care urmează să o tratezi este curată și uscată. Apoi, aplică o cantitate mică de soluție pe o cârpă sau pe o dischetă abrazivă, și masează ușor suprafața în mișcări circulare sau de la un capăt la celălalt.

După aplicare, lasă soluția să acționeze pentru câteva minute, apoi șterge excesul cu o cârpă curată și uscată. Poți repeta procesul dacă este necesar pentru a obține rezultate optime.

Soluția de polishat farurile și plasticul Ma-fra este un produs de încredere, creat pentru a îmbunătăți aspectul mașinii tale și pentru a prelungi durabilitatea farurilor și a componentelor din plastic. Oferă-ți mașinii tale un aspect impecabil și strălucitor cu ajutorul acestei soluții de polishat de înaltă calitate.

CANTITATE
250ml
TIP PRODUS INTRETINERE
RESTAURARE FARURI
SOLUTIE POLISARE AUTO
No reviews

10 Alte produse din aceeași categorie:

Clienții care au cumpărat acest produs au cumpărat și:

Product added to wishlist
Product added to compare.

Acest site foloseste cookie-uri.