Solutie de curatat jante si anvelope Meguiar's...

Solutie de curatat jante si anvelope Meguiar's 710 ML

G9524
Stoc
64,85 lei
cu TVA

 

Meguiar’s Solutie de curatat jante si anvelope 710 ML

Meguiars Cleaner Clean Clean Jante de curățare All Cleaner Cleaner este spre deosebire de majoritatea, de la curățătorii de pe piață de astăzi, continuă fără a face rău Potrivit pentru toate tipurile de jante. Inclusiv jante din mehrteilige, din aluminiu unlackierte și Chrome. Jante calde ușor pentru răcirea jantei de pulverizare și clătiți aproximativ 15-30 de secunde cu un jet puternic de apă după utilizare.
Caracteristici: – 7Ah – Volum: 710 ml
Produse de îngrijire a autoturismelor Meguiars: înainte de 100 de ani, compania a fost fondată și este astăzi considerată unul dintre cei mai importanți producători mondiali de produse de îngrijire auto Meguiars, Inc. Mulțumită unei relații groase la nivel mondial pentru pasionații de mașini și profesionistul Aufbereiter a câștigat o reputație pentru încredere și respect pentru brandul entwickelt.
Kfzteile24 cu peste un milion de panouri și accesorii pentru caroserii auto este unul dintre cei mai mari trader online german pentru piese auto. Oferta online extinsă include piese auto pentru toate modelele și modelele de mașini populare. Oferim, de asemenea, o gamă completă de produse de îngrijire și accesorii pentru mașina dvs.

CANTITATE
710ml
TIP PRODUS INTRETINERE
CURATARE JANTE
No reviews

10 Alte produse din aceeași categorie:

Clienții care au cumpărat acest produs au cumpărat și:

Clienții care au cumpărat acest produs au cumpărat și:

Product added to wishlist
Product added to compare.

Acest site foloseste cookie-uri.