Kit pentru intretinere masina Noua...
Kit pentru intretinere masina Noua...

Kit pentru intretinere masina Noua Meguiar's Brilliant Solutions New Car Kit

MEGUIAR'S G3201EU
Stoc
400,00 lei
cu TVA

 

Suport telefonic: 0770.816.717

 

Transport gratuit de la 350 lei

 

Retur gratuit in max. 14 zile

 

Setul de mașini Meguiars Brilliant Solutions G3200EU este cel mai recent set de lustruire și kit de curățare de la Meguiars pentru a vă face mașina curată și protejarea acestora cu o ceară de înaltă calitate. Noul set de lustruire și curățarea Meguiars vă asigură că mașina dvs. va reveni la strălucirea profundă și strălucitoare în timp ce conduceți mașina din showroom.
Brilliant Solutions Car Kit este cel mai recent set de lustruire și kit de curățare de la Meguiars pentru a vă face mașina curată și pentru a le proteja cu o ceară de înaltă calitate.

Noul set de lustruire și curățarea Meguiars vă asigură că mașina dvs. va reveni la strălucirea profundă și strălucitoare în timp ce conduceți mașina din showroom.

Acest kit auto Meguiars Brilliant Solutions este:

Sampon pentru spalare si ceara (450ml).
Ceara lichidă finală (177 ml.)
Banda de anvelope Endurance (177 ml.)
Geam de spălat microfibră Meguiars
Meguiars pânză de microfibră
2x tampoane aplicatoare pentru spumă
Pânză de microfibră Meguiars Super Shine pentru a lustrui ceara

Spălați, uscați și lăsați-vă mașina cu aceste produse special selectate!Meguiar’s Kit de solutii restaurare vopsea

Restaurați-vă pictura în showroom din nou CANTITATEA LIMITATĂ – CÂND LASTELE STOCULUI.Meguiars Brilliant Solutions Set de restaurare a vopselei este răspunsul simplu la restabilirea frumuseții vopselelor îmbătrânite sau nevopsite. Kit-ul include soluții specifice pentru o mare varietate de probleme de vopsea, astfel încât oricărui vehicul poate primi tratamentul special. Îndepărtați vârtejurile, restabiliți netezimea și strălucirea și protejați vopseaua cu Meguiars Brilliant Solutions Set de restaurare a vopselei.Kit Conține: GC Wash – 473ml, Detector Quik – 250ml, Bară de Argilă – 25g, Compus Ultimate – 300ml, GC Carnauba Plus Lichid 175ml, Strălucire Supremă Microfibre x 2, tampoane aplicatoare cu spumă moale – x 2.

TIP PRODUS INTRETINERE
SOLUTIE INTRETINERE EXTERIOR
Fara review-uri

16 Alte produse din aceeași categorie:

Product added to wishlist
Product added to compare.

Acest site foloseste cookie-uri.