Spray Dezinfectant pentru Aer...

Spray Dezinfectant pentru Aer Conditionat MANNOL 520ml

9971
Stoc
30,80 lei
cu TVA

  • Suport telefonic: 0770.816.717 Suport telefonic: 0770.816.717
  • Transport gratuit de la 350 lei Transport gratuit de la 350 lei
  • Retur gratuit in max. 14 zile Retur gratuit in max. 14 zile
 

Air-Con Fresh este un produs preventiv pentru dezodorizarea și dezinfectarea aparatelor de aer condiționat auto, a conductelor de ventilație și a conductelor de aer auto, fără a îndepărta filtrul din habitaclu.

Proprietăți:

- Îndepărtează eficient și rapid mirosurile neplăcute, bacteriile, ciupercile și previne formarea lor. Conține triclosan;

- Lasă un parfum proaspăt și plăcut;

- Contribuie la prevenirea bolilor alergice și infecțioase.

Cerere:

Uscați suprafața evaporatorului de aer condiționat. Pentru aceasta, porniți motorul și setați următoarele condiții de încălzire și ventilație timp de 10 minute: aparatul de aer condiționat este oprit, recircularea este pornită, alimentarea cu aer este instalată în spațiul piciorului, setați temperatura și viteza ventilatorului la maxim. Agitați bine borcanul înainte de utilizare. Așezați MANNOL Air-Con Fresh în zona de admisie a sistemului de circulație a aerului (de obicei admisia de aer se află în spațiul picioarelor scaunului pasagerului din față). Comutați alimentarea cu aer la parbriz. Apoi apăsați spray-ul până se fixează în poziție. Păstrați ferestrele și ușile închise timp de 10 minute în timp ce procesul de dezinfecție este în desfășurare. Apoi opriți pulverizatorul și uscați evaporatorul aparatului de aer condiționat folosind aceleași setări ca cele descrise mai sus.

Atenţie! Pentru utilizarea în siguranță a dezinfectanților, asigurați-vă că citiți conținutul etichetei și informațiile despre produs înainte de utilizare.

CANTITATE
500ml
TIP PRODUS INTRETINERE
CURATAT AC
No reviews

Clienții care au cumpărat acest produs au cumpărat și:

16 Alte produse din aceeași categorie:

Clienții care au cumpărat acest produs au cumpărat și:

Product added to wishlist
Product added to compare.

Acest site foloseste cookie-uri.