Set reparare jante de aliaj Mannol

Set reparare jante de aliaj Mannol

9802
Ultimele produse in stoc
71,00 lei
cu TVA
Alege ce vrei sa repari: Jante

 

Kit de reparare a jantelor din aliaj - un set profesional conceput special pentru repararea jantelor din aliaj ușor fabricate din aliaje de aluminiu și magneziu, totuși, este potrivit pentru repararea oricărei roți turnate, forjate, ștampilate și compozite, atât din aliaje ușoare, cât și din oțel, precum și pentru discuri și roți din plastic. Potrivit pentru repararea capacelor decorative și a oricăror alte părți din materiale similare.

În procesul de funcționare, roțile sunt deteriorate: sunt zgâriată și împiedicată de lovirea obstacolelor, fragmente ale drumului, instalarea incorectă și deteriorarea sculelor în timpul reparației și instalării mașinii și demontării roților. Aceste daune pot duce la coroziunea cap la cap a discurilor de oțel și a fisurilor din aliajele ușoare și cele din plastic, care le pot reduce în mod critic rezistența și, în cele din urmă, pot duce la o urgență. Prin urmare, toate deteriorările discului trebuie reparate cât mai repede posibil.

Proprietăți:

- Kitul include tot ceea ce aveți nevoie pentru a elimina zgârieturile și loviturile și pentru a restabili discurile la aspectul lor original;

- Ușor de folosit;

- Stratul restaurat și vopsit cu lacul atașat are o culoare argintie, dacă este necesar, puteți aplica orice altă vopsea pe el.

Cerere:

1. Curățați discul sau capacul deteriorat de murdărie și îndepărtați marginile ascuțite și umflăturile din jurul zonei deteriorate.

2. Descrieți zona de recuperare. În caz de daune minore, utilizați hârtie de șlefuit umedă pentru a netezi contururile zonei care se repară și apoi vopsiți-o cu ușurință.

3. În caz de deteriorare sau găuri mari, amestecați compusul de restaurare: strângeți cantitatea dorită din acesta pe covor și amestecați ambele componente cu spatula inclusă până când obțineți o masă gri (utilizați amestecul timp de 2-4 minute după care se întărește).

4. Reparați: aplicați amestecul în zona deteriorată și lăsați-l timp de 15 minute.

5. Curățați conturul: utilizați hârtie de șlefuit umedă pentru a curăța contururile zonei restaurate și nivelați-o cu suprafața discului. Dacă este necesar, repetați al doilea pas.

6. Lacuire: curățați și degresați zona restaurată (vă recomandăm să folosiți 9691 MANNOL Brake Cleaner) și aplicați un strat subțire de vopsea argintie cu o perie. Vopseaua trebuie să se usuce timp de 1-2 ore înainte de a utiliza mașina. Timpul total de solidificare este de 3 zile.

Kitul include:

- compus de restaurare - 1 PC.

- lac argintiu (rezistent la vibrații) - 1 PC.

- hârtie de șlefuit (mărimea bobului: 1000) - 1 buc.

- hârtie de șlefuit (mărimea bobului: 400) - 1 buc.

- cârpă de curățat - 1 PC.

- mănuși - 2 PC-uri.

- alcool - servetele impregnate pentru preparare-2 buc.

- spatulă din plastic - 2 PC-uri.

TIP PRODUS INTRETINERE
CURATARE JANTE
No reviews

10 Alte produse din aceeași categorie:

Product added to wishlist
Product added to compare.

Acest site foloseste cookie-uri.