Sealant auto Lichid Nanolex SiSplash 750ml

Sealant auto Lichid Nanolex SiSplash 750ml

NXSiSP007
Stoc
99,50 lei
cu TVA

 

Sealant auto Lichid Nanolex SiSplash 750ml

Nanolex SiSplash este un produs de etanșare extrem de ușor de utilizat, dar extrem de eficient și de lungă durată, conceput pentru a se lipi de toate suprafețele exterioare ale automobilelor, inclusiv de ambalaje auto și PPF.

Nanolex SiSplash funcționează instantaneu pe suprafețe umede și uscate și este extrem de eficient pentru a oferi un luciu excepțional în combinație cu o hidrofobicitate uimitoare și o atingere netedă mătăsoasă.
Cu o singură aplicație, Nanolex SiSplash poate fi utilizat ca produs de sine stătător sau pentru a îmbunătăți o acoperire Nanolex aplicată anterior.

Nanolex SiSplash se aplică puțin pe suprafețele exterioare după spălare, în timp ce suprafețele pot fi încă umede. Este apoi clătit și uscat normal. Lăsând un finisaj neted mătăsos. Mașina dvs. va rămâne acum mai curată mai mult timp și va necesita mai puțin efort la spălare. Utilizarea corectă a produselor Nanolex de întreținere Nanolex SiSplash va dura mai multe spălări.

Nanolex SiSplash a fost dezvoltat, testat și fabricat în Germania.

  • Extrem de ușor de utilizat cu efect instantaneu pe suprafețe umede și uscate
  • Foarte hidrofic
  • Luciu excepțional
  • O atingere netedă mătăsoasă
CANTITATE
750ml
TIP PRODUS INTRETINERE
CEARA LICHIDA
2 Reviews

wow
Un produs peste așteptări....foarte mulțumit ,ușor de aplicat iar rezultatul final unul de 10⭐️
By vasilciu on 10-03-2024

bun
Un produs care mi-a depasit asteptarile. Aplicat acum o luna in urma pe masina mea, dupa 3 spalari la selfwash cu spuma activa inca prezinta un beading decent. Este un produs care se poate aplica foarte usor in timpul procesului de spalare avand o durabilitate buna.
By marius on 10-03-2024

10 Alte produse din aceeași categorie:

Product added to wishlist
Product added to compare.

Acest site foloseste cookie-uri.