• La reducere!
Solutie parbriz de vara Turtle Wax Summer...

Solutie parbriz de vara Turtle Wax Summer Screenwash 4L

TW FGNY04
Stoc
18,68 lei
cu TVA

 

Solutie parbriz de vara Turtle Wax Summer Screenwash 4L

Summer Screenwash 4L de la Turtle Wax este un lichid special conceput pentru a curata si a imbunatati vizibilitatea parbrizului in timpul sezonului de vara. Acest produs de curatare eficienta indeparteaza rapid murdaria, insectele, grasimea si alte depuneri nedorite de pe parbriz, asigurand o conducere sigura si clara in orice conditii.

Caracteristici principale:

Formula de curatare puternica: Summer Screenwash de la Turtle Wax este conceput pentru a indeparta eficient insectele, reziduurile de ulei si alte contaminanti de pe parbriz, asigurand o vizibilitate clara si un conducere sigura.

Parfum placut de vara: Produsul are un parfum proaspat si placut de vara, care ofera o experienta placuta si revigoranta in timpul utilizarii.

Usor de utilizat: Lichidul de curatare este gata amestecat, pregatit pentru a fi turnat direct in rezervorul de lichid pentru parbriz al masinii, fara a necesita diluare suplimentara.

Protectie impotriva inghetului: in plus fata de curatarea eficienta, acest produs ofera si protectie impotriva inghetului parbrizului in sezonul rece, pana la temperaturi specifice mentionate pe ambalaj.

Potrivit pentru parbrizele cu spalator de parbriz automat: Summer Screenwash de la Turtle Wax poate fi utilizat cu succes si in sistemele de spalare automata a parbrizului, asigurand o functionare optima si curatare eficienta.

CANTITATE
4L
TIP PRODUS INTRETINERE
SOLUTIE DE PARBRIZA

Povestea Turtle Wax a început odată cu lansarea primei ceară pentru mașină îmbuteliată vreodată în 1946. Peste 75 de ani mai târziu, marca de îngrijire auto preferată a Americii încă captează atenția categoriei de aspect auto, ca marca numărul 1* în vânzări de spray. ceară, compuși, produse pentru îndepărtarea zgârieturilor, îngrijirea covoarelor, detergenți și restaurarea farurilor. Cu distribuție de produse în peste 120 de țări, marca Turtle Wax rezonează în întreaga lume, dar inima mărcii rămâne în orașul său natal, Chicago, unde inovațiile premiate sunt dezvoltate până în prezent.

No reviews

16 Alte produse din aceeași categorie:

Product added to wishlist
Product added to compare.

Acest site foloseste cookie-uri.