Solutie indepartare pete tapiterie textila ADBL...

Solutie indepartare pete tapiterie textila ADBL Pre Spray 500ml

ADB000472
Stoc
29,23 lei
cu TVA

 

Solutie indepartare pete tapiterie textila ADBL PRE-SPRAY

ADBL  PRE-SPRAY este un agent de spălare conceput pentru spălarea cu extracție a tapițeriei.

În funcție de concentrație, produsul va funcționa perfect ca soluție de prespălare pentru a pretrata murdăria și petele dificile, cum ar fi:  petele și urmele de alimente, petele de grăsime, decolorarea sau murdăria de la utilizarea zilnică.

De asemenea, ADBL PRE-SPRAY se poate utiliza și ca aditiv de clătire, deoarece accelerează și intensifică procesul de eliminare și clătire a murdăriei dizolvate anterior, precum și uscarea tapițeriei, lăsând un miros proaspăt și plăcut.

Mod de utilizare:

1. Pregătiți o soluție de lucru în raport de 1:5 - 1:10(o parte soluție / 5 până la 10 părți apă), în funcție de cât de dificilă este murdăria.

2. Aplicați soluția pe suprafața curățată în prealabil, cu un atomizor.

3. Clătiți cu un aspirator de spălat pe bază de injecție-extracție, folosind soluția pe post de agent de clătire cu următoarea diluție: 30-50 ml la 5 litri de apă.

Aromă:
SMOCHIN

Tutorial:

CANTITATE
500ml
TIP PRODUS INTRETINERE
INTERIOR CURATAT

Echipa noastră este formată din oameni tineri și creativi. Suntem deschiși la noi provocări - îi așteptăm întotdeauna. Ceea ce contează pentru noi este cooperarea bazată pe încredere și atmosferă informală.
Nucleul culturii noastre sunt valori imperative precum respectul și onestitatea. Avem mare grijă de relația cu clienții noștri, de aceea ne ținem întotdeauna de regulile stabilite și livrăm întotdeauna comenzile la timp. Loialitatea este ceva pe care l-am pus pe primul loc.

Motto-ul nostru este REȚETĂ PENTRU SUPRAVENIRE. Luăm acest lucru foarte literal - întotdeauna cu un pas înaintea tuturor, folosind soluții inovatoare .

No reviews

10 Alte produse din aceeași categorie:

Clienții care au cumpărat acest produs au cumpărat și:

Clienții care au cumpărat acest produs au cumpărat și:

Product added to wishlist
Product added to compare.

Acest site foloseste cookie-uri.