Spray curatat bord Capsuni Turtle Wax Fresh...

Spray curatat bord Capsuni Turtle Wax Fresh Shine Strawberry, 500ml

TW FG52788
Stoc
28,00 lei
cu TVA

 

Spray curatat bord Capsuni Turtle Wax Fresh Shine Strawberry, 500ml

Sprayul de silicon pentru bord Capsuni Fresh Shine de la Turtle Wax este un produs de inalta calitate pentru curatarea si protejarea bordului si a altor suprafete din plastic si vinil din interiorul masinii. Fiecare recipient contine 500 ml de spray, suficient pentru a acoperi o suprafata mare.

Formula speciala a sprayului Capsuni Fresh Shine contine silicon de inalta performanta si un parfum atragator de capsuni proaspete. Aceasta actioneaza pentru a curata eficient suprafetele, eliminand praful, murdaria si amprentele, lasand in urma un aspect stralucitor si placut. Sprayul ofera, de asemenea, o protectie durabila, ajutand la prevenirea deteriorarii cauzate de expunerea la razele UV si mentinand suprafata protejata si rezistenta la imbatranirea prematura.

Utilizarea sprayului de silicon pentru bord este simpla si convenabila. Asigurati-va ca suprafata pe care doriti sa o tratati este curata si uscata. Agitati bine recipientul, apoi pulverizati sprayul pe o laveta de microfibra moale sau direct pe suprafata dorita. intindeti uniform produsul, asigurandu-va ca acoperiti intreaga suprafata. Pentru obtinerea unui aspect mat, stergeti usor cu o laveta curata. Pentru un luciu stralucitor, lasati produsul sa se usuce singur.

Rezultatul final obtinut cu sprayul de silicon pentru bord Capsuni Fresh Shine este o suprafata curata, stralucitoare si protejata. Bordul si alte suprafete din plastic sau vinil din interiorul masinii vor arata impecabil, cu un aspect proaspat si atragator. Sprayul de silicon lasa o finisare neteda si non-aderenta, rezistand acumularii de praf si murdarie.

Sprayul de silicon pentru bord Capsuni Fresh Shine de la Turtle Wax este alegerea perfecta pentru a mentine interiorul masinii in cea mai buna forma si pentru a adauga o nota de prospime si placere. Este un produs indispensabil pentru curatarea si protejarea bordului si a altor suprafete din plastic sau vinil, oferindu-va o experienta placuta in interiorul masinii.

CANTITATE
500ml
TIP PRODUS INTRETINERE
INTERIOR INTRETINERE

Povestea Turtle Wax a început odată cu lansarea primei ceară pentru mașină îmbuteliată vreodată în 1946. Peste 75 de ani mai târziu, marca de îngrijire auto preferată a Americii încă captează atenția categoriei de aspect auto, ca marca numărul 1* în vânzări de spray. ceară, compuși, produse pentru îndepărtarea zgârieturilor, îngrijirea covoarelor, detergenți și restaurarea farurilor. Cu distribuție de produse în peste 120 de țări, marca Turtle Wax rezonează în întreaga lume, dar inima mărcii rămâne în orașul său natal, Chicago, unde inovațiile premiate sunt dezvoltate până în prezent.

No reviews

10 Alte produse din aceeași categorie:

Clienții care au cumpărat acest produs au cumpărat și:

Clienții care au cumpărat acest produs au cumpărat și:

Product added to wishlist
Product added to compare.

Acest site foloseste cookie-uri.