Vopsea spray Portocaliu (RAL 2002) 400 ml

Vopsea spray Portocaliu (RAL 2002) 400 ml

10508
Stoc
19,00 lei
cu TVA
Culoare
  • Portocaliu

 

Vopsea spray Portocaliu (RAL 2002) 400 mlVopseaua acrilică BRILLIANTE de calitate superioară este disponibilă în mai multe variante de culori și se folosește atât în medii exterioare cât și interioare. Suprafețe principale: metal, aluminiu, alamă, cupru, bronz, piatră, ceramică, lemn, hârtie, carton, ABS, PVC.

INSTRUCȚIUNI: Temperatura optimă de utilizare este de 20 - 25° C. Înainte de folosire, agitați recipientul timp de câteva minute, pulverizați de la o distanță de aproximativ 18 - 25 cm față de suprafața vopsită, ținându-l în poziție verticală. Pentru o aplicare uniformă a produsului, este recomandat să agitați flaconuldin când în când în timpul utilizării. Aplicați straturi subțiri și încrucișate, mai întâi pe verticală și apoi pe orizontală.

Timp uscare de suprafață: 15 – 20 minute. Timp de uscare în profunzime: 24 – 36 ore, în funcție de grosimea stratului.

RECOMANDĂRI: La temperaturi scăzute, încălziți flaconul în apă caldă la o temperatură de 20 - 25° C. Nu utilizați alte surse de căldură cum ar fi flăcări, radiatoare, șeminee, sobe, lumina soarelui, suprafețe încălzite etc. Nu aplicați în mediu de umiditate excesivă sau la temperaturi sub 15° C. Îndepărtați vopseaua cu diluant.

Suprafața ce urmează a fi vopsită trebuie să fie uscată și curată, fără grăsime sau rugină. Numărul de straturi recomandate depinde de gradul de absorbție al suprafețelor vopsite. Un grad mai mare de absorbție necesită mai multe straturi. Pentru suprafețele metalice se recomandă acoperirea în prealabil cu un strat de grund Brilliante Primer Spray.

CANTITATE
400ml
VOPSEA SPRAY
VOPSEA AUTO
7427030048155
No reviews

10 Alte produse din aceeași categorie:

Product added to wishlist
Product added to compare.

Acest site foloseste cookie-uri.