Solutie detailing rapid ADBL Speed QD 5L

Solutie detailing rapid ADBL Speed QD 5L

ADB000482
Stoc
48,27 €
cu TVA

 

Solutie detailing rapid ADBL Speed QD 5L

ADBL Speed QD este o soluție de detailing rapid extrem de ușor de utilizat. Se evaporă cu ușurință de pe orice vopsea fără să lase urme, chiar și de pe cele mai solicitante tipuri, precum negru. Produsul ideal pentru utilizare după fiecare spălare, pe toate tipurile de caroserie, inclusiv cele protejate cu ceară, sealant, folie de vinil, PPF și protecție ceramică.

Între spălări, ajută la menținerea vopselei în stare perfectă prin îndepărtarea murdăriei minore, precum amprentele digitale, praful și reziduurile de insecte, producând un efect de întunecare ușoară a vopselei, luciu intens și efect hidrofob. Toate aceste proprietăți, combinate cu performanțele peste medie și ușurința în utilizare, fac din ADBL Speed QD produsul ideal pentru entuziaști și profesioniști.

Este sigură pentru protecțiile aplicate anterior, le îmbunătățește performanțele și are un miros plăcut de mango.

Mod de utilizare:

1. Aplicați o cantitate mică de produs pe o lavetă curată din microfibră, precum ADBL Mr. Gray.

2. Întindeți uniform peste elementele caroseriei.

3. Dacă aplicați din greșeală prea mult produs, ștergeți cu cealaltă parte a lavetei din microfibră.

Atenție! Recomandat este ca procedeul de aplicare să se facă într-o zonă umbrită, și niciodată pe caroseria încinsă.

Tutorial:

CANTITATE
1L
TIP PRODUS INTRETINERE
INTERIOR INTRETINERE

Echipa noastră este formată din oameni tineri și creativi. Suntem deschiși la noi provocări - îi așteptăm întotdeauna. Ceea ce contează pentru noi este cooperarea bazată pe încredere și atmosferă informală.
Nucleul culturii noastre sunt valori imperative precum respectul și onestitatea. Avem mare grijă de relația cu clienții noștri, de aceea ne ținem întotdeauna de regulile stabilite și livrăm întotdeauna comenzile la timp. Loialitatea este ceva pe care l-am pus pe primul loc.

Motto-ul nostru este REȚETĂ PENTRU SUPRAVENIRE. Luăm acest lucru foarte literal - întotdeauna cu un pas înaintea tuturor, folosind soluții inovatoare .

No reviews

10 Alte produse din aceeași categorie:

Vizualizate produse

Product added to wishlist
Product added to compare.

Acest site foloseste cookie-uri.