Ulei Transmisie KROSS TRANS 75W80, 20L

Ulei Transmisie KROSS TRANS 75W80, 20L

CX P40111-KRO020
Stoc
710,00 lei
cu TVA


Credit module tbi bank 3.3.5

177.87 Lei x 4 rate

 

Ulei Transmisie KROSS TRANS 75W80, 20L

Uleiul Transmisie KROSS TRANS 75W80, disponibil in canistre de 20 de litri, este un ulei de transmisie de calitate superioara, special conceput pentru lubrifierea majoritatii autovehiculelor dotate cu cutie de viteze manuala. Formula sa robusta ofera o protectie excelenta impotriva uzurii si coroziunii, asigurand o functionare lina si fiabila a cutiei de viteze dumneavoastra.

Caracteristici:

Lubrifiere performanta: Uleiul KROSS TRANS 75W80 mentine o pelicula de lubrifiant rezistenta pe suprafetele metalice ale componentelor cutiei de viteze, reducand semnificativ frecarea si uzura.

Protectie sporita: Aditivii speciali din compozitia uleiului ofera o protectie excelenta impotriva coroziunii, depunerilor si uzurii, prelungind durata de viata a cutiei de viteze.

Performanta la temperaturi ridicate: Uleiul isi mentine vascozitatea optima chiar si la temperaturi ridicate de operare, asigurand o lubrifiere eficienta in toate conditiile de conducere.

Compatibilitate: Uleiul KROSS TRANS 75W80 este compatibil cu o gama larga de materiale utilizate in cutiile de viteze manuale si poate fi utilizat in amestec cu alte uleiuri de transmisie.

Beneficii:

Functionare lina si silentioasa a cutiei de viteze

Protectie sporita impotriva uzurii, coroziunii si depunerilor

Durata de viata extinsa a cutiei de viteze

Functionare curata a cutiei de viteze

Reduce zgomotul cutiei de viteze

Aplicatii:

Uleiul Transmisie KROSS TRANS 75W80 este recomandat pentru o gama larga de autoturisme, vehicule utilitare usoare si camioane usoare, cu cutii de viteze manuale.

Alegeti Uleiul Transmisie KROSS TRANS 75W80 si bucurati-va de o lubrifiere eficienta, protectie sporita si o functionare fiabila a cutiei de viteze dumneavoastra!

Recomandari:

Respectati recomandarile producatorului vehiculului dumneavoastra cu privire la intervalele de schimb de ulei si tipul de ulei recomandat.

Asigurati-va ca nivelul uleiului din cutie de viteze este corect si completati uleiul daca este necesar.

Schimbati filtrul de ulei al cutiei de viteze odata cu uleiul (daca este recomandat de producatorul vehiculului).

Utilizati un ulei de transmisie de calitate pentru a mentine performantele cutiei de viteze dumneavoastra.

CANTITATE
20L
VASCOZITATE
75W80

Kross este o imbinare armonioasa intre traditie, tehnologie si pasiune. Traditia belgiana in productia uleiurilor auto si tehnologia de ultima generatie la cele mai inalte standarde europene asigurata de colaborarea permanenta cu cei mai importanti producatori de autovehicule vin sa implineasca pasiunea noastra pentru caii putere.

Colaboram cu cele mai mari rafinarii din Europa. Portofoliul nostru cuprinde o gama complexa de uleiuri de ultima generatie pentru autoturisme, masini de transport, agricultura, industrie si marina – uleiuri de motor, uleiuri de transmisie, uleiuri hidraulice, uleiuri pentru compresoare, antigel si multe alte produse speciale.

No reviews

10 Alte produse din aceeași categorie:

Vizualizate produse

Product added to wishlist
Product added to compare.

Acest site foloseste cookie-uri.