• Produs nou
Ulei Motor KROSS CELERA TD 10W40, 4L

Ulei Motor KROSS CELERA TD 10W40, 4L

CX P03021-KRO004
Stoc
98,00 lei
cu TVA

 

Ulei Motor KROSS CELERA TD 10W40, 4L

Uleiul Motor KROSS CELERA TD 10W40, disponibil in canistre de 4 litru, este un ulei semisintetic de inalta performanta, special conceput pentru lubrifierea motoarelor diesel moderne, inclusiv motoare diesel cu injectie directa, cum ar fi HDI, CDI, etc. Formula sa avansata ofera o lubrifiere excelenta, o protectie sporita si o functionare fiabila a motorului dumneavoastra, indiferent de conditiile de conducere.

Caracteristici:

Lubrifiere performanta: Uleiul KROSS CELERA TD 10W40 mentine o pelicula de lubrifiant rezistenta pe suprafetele metalice ale motorului, reducand semnificativ frecarea si uzura componentelor.

Protectie sporita: Aditivii speciali din compozitia uleiului ofera o protectie excelenta impotriva coroziunii, depunerilor si uzurii, prelungind durata de viata a motorului.

Performanta la temperaturi ridicate: Uleiul isi mentine vascozitatea optima chiar si la temperaturi ridicate de operare, asigurand o lubrifiere eficienta in toate conditiile de conducere.

Economie de combustibil: Formula avansata a uleiului contribuie la reducerea consumului de combustibil, oferind o functionare mai economica a motorului.

Compatibilitate: Uleiul KROSS CELERA TD 10W40 este compatibil cu toate tipurile de motoare diesel si poate fi utilizat in amestec cu alte uleiuri de motor.

Beneficii:

  • Functionare lina si silentioasa a motorului
  • Protectie sporita impotriva uzurii, coroziunii si depunerilor
  • Durata de viata extinsa a motorului
  • Economie de combustibil
  • Functionare curata a motorului
  • Reduce emisiile de noxe

Aplicatii:

Uleiul Motor KROSS CELERA TD 10W40 este recomandat pentru o gama larga de autoturisme si vehicule utilitare usoare, cu motoare diesel aspirate, turbo sau cu injectie directa, fabricate dupa 2000.

Alegeti Uleiul Motor KROSS CELERA TD 10W40 si bucurati-va de performanta excelenta, protectie sporita si o functionare fiabila a motorului dumneavoastra diesel!

Recomandari:

  • Respectati recomandarile producatorului vehiculului dumneavoastra cu privire la intervalele de schimb de ulei si tipul de ulei recomandat.
  • Asigurati-va ca nivelul uleiului din motor este corect si completati uleiul daca este necesar.
  • Schimbati filtrul de ulei odata cu uleiul motorului.
  • Utilizati un ulei de motor de calitate pentru a mentine performante
CANTITATE
4L
VASCOZITATE
10W40

Kross este o imbinare armonioasa intre traditie, tehnologie si pasiune. Traditia belgiana in productia uleiurilor auto si tehnologia de ultima generatie la cele mai inalte standarde europene asigurata de colaborarea permanenta cu cei mai importanti producatori de autovehicule vin sa implineasca pasiunea noastra pentru caii putere.

Colaboram cu cele mai mari rafinarii din Europa. Portofoliul nostru cuprinde o gama complexa de uleiuri de ultima generatie pentru autoturisme, masini de transport, agricultura, industrie si marina – uleiuri de motor, uleiuri de transmisie, uleiuri hidraulice, uleiuri pentru compresoare, antigel si multe alte produse speciale.

No reviews

10 Alte produse din aceeași categorie:

Vizualizate produse

Product added to wishlist
Product added to compare.

Acest site foloseste cookie-uri.