• Produs nou
Ulei motor KROSS Exeo 5W30, 4L

Ulei motor KROSS Exeo 5W30, 4L

CX P01171-KRO004
Stoc
50,00 BGN
cu TVA

 

Ulei motor KROSS Exeo 5W-30 1L

Uleiul Motor KROSS EXEO 5W-30 este un ulei full sintetic de ultima generatie, special conceput pentru a oferi o lubrifiere optima si o protectie sporita tuturor motoarelor pe benzina si diesel, inclusiv cele cu turbocompresor. Formula sa avansata utilizeaza tehnologie de ultima ora pentru a asigura performanta si protectie exceptionale in toate conditiile de conducere.

Caracteristici:

Performanta excelenta la temperaturi scazute: Uleiul KROSS EXEO 5W-30 are un punct de vascozitate scazut, care ii permite sa curga usor la temperaturi scazute, asigurand o lubrifiere rapida a motorului la pornire si o protectie sporita impotriva uzurii.

Stabilitate termica excelenta: Uleiul isi pastreaza proprietatile lubrifiante si de protectie chiar si la temperaturi ridicate de operare, prevenind degradarea termica si formarea depunerilor.

Protectie sporita impotriva uzurii: Aditivii speciali din compozitia uleiului ofera o protectie excelenta impotriva uzurii, coroziunii si oxidarii, prelungind durata de viata a componentelor motorului.

Economie de combustibil: Uleiul KROSS EXEO 5W-30 contribuie la reducerea consumului de combustibil prin imbunatatirea eficientei motorului.

Compatibilitate cu sistemele de post-tratare: Formula sa este compatibila cu sistemele de post-tratare, cum ar fi catalizatoarele si filtrele de particule, reducand emisiile de noxe si contribuind la protejarea mediului.

Specificatii:

  • API SM/CF
  • ACEA A3/B3, A3/B4
  • VW 502.00/505.00
  • MB 229.3

Beneficii:

  • Performanta optima a motorului in toate conditiile de conducere
  • Protectie sporita impotriva uzurii, coroziunii si oxidarii
  • Durata de viata extinsa a motorului
  • Economie de combustibil
  • Reduce emisiile de noxe
  • Compatibil cu sistemele de post-tratare

Aplicatii:

Uleiul Motor KROSS EXEO 5W-30 este recomandat pentru o gama larga de autoturisme si vehicule utilitare usoare cu motoare pe benzina si diesel, inclusiv cele cu turbocompresor, care necesita un ulei de motor care indeplineste specificatiile API SM/CF, ACEA A3/B3, A3/B4, VW 502.00/505.00 sau MB 229.3.

Alegeti Uleiul Motor KROSS EXEO 5W-30 si bucurati-va de o performanta de ultima generatie, protectie sporita si o functionare curata a motorului dumneavoastra modern!

Recomandari:

Respectati recomandarile producatorului vehiculului dumneavoastra cu privire la intervalele de schimb de ulei si tipul de ulei recomandat.

Asigurati-va ca nivelul uleiului din motor este corect si completati uleiul daca este necesar.

Schimbati filtrul de ulei odata cu uleiul (daca este recomandat de producatorul vehiculului).

Utilizati un ulei de motor de calitate pentru a mentine performantele motorului dumneavoastra.

Consultati manualul de utilizare al vehiculului dumneavoastra pentru instructiuni detaliate de lubrifiere.

CANTITATE
4L
VASCOZITATE
5W30

Kross este o imbinare armonioasa intre traditie, tehnologie si pasiune. Traditia belgiana in productia uleiurilor auto si tehnologia de ultima generatie la cele mai inalte standarde europene asigurata de colaborarea permanenta cu cei mai importanti producatori de autovehicule vin sa implineasca pasiunea noastra pentru caii putere.

Colaboram cu cele mai mari rafinarii din Europa. Portofoliul nostru cuprinde o gama complexa de uleiuri de ultima generatie pentru autoturisme, masini de transport, agricultura, industrie si marina – uleiuri de motor, uleiuri de transmisie, uleiuri hidraulice, uleiuri pentru compresoare, antigel si multe alte produse speciale.

No reviews

10 Alte produse din aceeași categorie:

Vizualizate produse

Product added to wishlist
Product added to compare.

Acest site foloseste cookie-uri.