Ulei Transmisie KROSS TRANS UNI MATIC ATF, 1L

Ulei Transmisie KROSS TRANS UNI MATIC ATF, 1L

CX P41011-KRO001
Stoc
7,98 €
cu TVA

 

Ulei Transmisie KROSS TRANS UNI MATIC ATF, 1L

KROSS TRANS UNI MATIC ATF, disponibil in canistre de 1 litru (19518), este un ulei de transmisie automata (ATF) de inalta performanta, special conceput pentru lubrifierea transmisiilor automate si convertizoarelor de cuplu pentru majoritatea autoturismelor, vehiculelor de teren si SUV-urilor. Formula sa avansata ofera o protectie excelenta impotriva uzurii si coroziunii, asigurand o functionare lina si fiabila a transmisiei dumneavoastra automate.

Caracteristici:

Lubrifiere universala: KROSS TRANS UNI MATIC ATF indeplineste o gama larga de specificatii OEM, fiind compatibil cu o gama larga de modele de autovehicule.

Performanta excelenta: Uleiul mentine o pelicula de lubrifiant rezistenta pe suprafetele metalice ale componentelor transmisiei, reducand semnificativ frecarea si uzura.

Protectie sporita: Aditivii speciali din compozitia uleiului ofera o protectie excelenta impotriva coroziunii, depunerilor si uzurii, prelungind durata de viata a transmisiei automate.

Performanta la temperaturi ridicate: Uleiul isi mentine vascozitatea optima chiar si la temperaturi ridicate de operare, asigurand o lubrifiere eficienta in toate conditiile de conducere.

Functionare lina: KROSS TRANS UNI MATIC ATF contribuie la o functionare lina si silentioasa a transmisiei automate, reducand vibratiile si zgomotul.

Specificatii:

  • AISIN-WARNER: JWS 3309, JWS 3314, JWS 3317
  • ALLISON : TES 295
  • BMW: ETL 7045E, ETL 8072B, LA 2634, LT 71141
  • CHRYSLER: ATF +3 AND +4
  • FIAT: 9.55550-AV4
  • AISIN-
  • FORD: MERCON V
  • GM: DEXRON II, III, VI
  • JAGUAR: LAND ROVER: LT 71141
  • MITSUBISHI: DIA QUEEN
  • NISSAN: MATIC D, MATIC J
  • PORSCHE: Tip 958/970
  • TOYOTA: T-IV, WS
  • VOLVO: 97340

Beneficii:

Functionare lina si silentioasa a transmisiei automate

Protectie sporita impotriva uzurii, coroziunii si depunerilor

Durata de viata extinsa a transmisiei automate

Functionare curata a transmisiei automate

Reduce zgomotul transmisiei automate

Aplicatii:

KROSS TRANS UNI MATIC ATF este recomandat pentru o gama larga de autoturisme, vehicule de teren si SUV-uri cu transmisii automate.

Alegeti KROSS TRANS UNI MATIC ATF si bucurati-va de o lubrifiere universala, protectie sporita si o functionare fiabila a transmisiei dumneavoastra automate!

Recomandari:

Respectati recomandarile producatorului vehiculului dumneavoastra cu privire la intervalele de schimb de ulei si tipul de ulei recomandat.

Asigurati-va ca nivelul uleiului din transmisia automata este corect si completati uleiul daca este necesar.

Schimbati filtrul de ulei al transmisiei automate odata cu uleiul (daca este recomandat de producatorul vehiculului).

Utilizati un ulei de transmisie automata de calitate pentru a mentine performantele transmisiei dumneavoastra.

CANTITATE
1L
VASCOZITATE
ATF

Kross este o imbinare armonioasa intre traditie, tehnologie si pasiune. Traditia belgiana in productia uleiurilor auto si tehnologia de ultima generatie la cele mai inalte standarde europene asigurata de colaborarea permanenta cu cei mai importanti producatori de autovehicule vin sa implineasca pasiunea noastra pentru caii putere.

Colaboram cu cele mai mari rafinarii din Europa. Portofoliul nostru cuprinde o gama complexa de uleiuri de ultima generatie pentru autoturisme, masini de transport, agricultura, industrie si marina – uleiuri de motor, uleiuri de transmisie, uleiuri hidraulice, uleiuri pentru compresoare, antigel si multe alte produse speciale.

No reviews

9 Alte produse din aceeași categorie:

Vizualizate produse

Product added to wishlist
Product added to compare.

Acest site foloseste cookie-uri.