• Produs nou
Ulei Transmisie KROSS MATIC DEXRON II (ATF), 4L

Ulei Transmisie KROSS MATIC DEXRON II (ATF), 4L

CX P41051-KRO004
Stoc
120,00 lei
cu TVA


Credit module tbi bank 3.3.5

30.06 Lei x 4 rate

 

Ulei Transmisie KROSS MATIC DEXRON II (ATF), 4L

KROSS MATIC+ IID 4l este un ulei pentru transmisii automate de inalta performanta, special conceput pentru a asigura o lubrifiere optima si o protectie sporita a transmisiilor automate, convertizoarelor de cuplu, servodirectiilor si circuitelor hidraulice. Formula sa avansata ofera o stabilitate termica excelenta si o protectie impotriva uzurii, reducand semnificativ uzura componentelor si prelungind durata de viata a acestora.

Caracteristici:

Indice de vascozitate ridicat: Uleiul KROSS MATIC+ IID mentine o vascozitate optima chiar si la temperaturi ridicate de operare, asigurand o lubrifiere eficienta in toate conditiile de conducere.

Stabilitate termica excelenta: Uleiul isi pastreaza proprietatile lubrifiante si de protectie chiar si la temperaturi ridicate, prevenind degradarea termica si formarea depunerilor.

Protectie sporita impotriva uzurii: Aditivii speciali din compozitia uleiului ofera o protectie excelenta impotriva uzurii, coroziunii si oxidarii, prelungind durata de viata a componentelor transmisiei si a altor sisteme hidraulice.

Compatibilitate: Uleiul KROSS MATIC+ IID este compatibil cu o gama larga de materiale utilizate in transmisiile automate, convertizoarele de cuplu, servodirectiile si circuitele hidraulice.

Functionare lina: Uleiul contribuie la o functionare lina si silentioasa a transmisiei automate, reducand vibratiile si zgomotul.

Specificatii:

  • GM 6137-M DEXRON ® II-D
  • MAN 339 D
  • FORD M2C 166H, Mercon
  • ZF TE-ML 02F, 03D, 04D, 09, 11A, 14A, 17C
  • ALLISON C4
  • VOITH 55.6335 (G 607)
  • CAT TO-2
  • MB 236.1, 236.5, 236.6, 236.7

Beneficii:

Functionare optima a transmisiei automate

Protectie sporita impotriva uzurii, coroziunii si oxidarii

Durata de viata extinsa a componentelor transmisiei si a altor sisteme hidraulice

Compatibilitate cu o gama larga de materiale

Functionare lina si silentioasa

Reduce vibratiile si zgomotul

Aplicatii:

Uleiul Transmisie Automata KROSS MATIC+ IID este recomandat pentru o gama larga de autoturisme, vehicule utilitare usoare si camioane usoare, cu transmisii automate, convertizoare de cuplu, servodirectii si circuite hidraulice care necesita un ulei DEXRON ® II-D.

Alegeti Uleiul Transmisie Automata KROSS MATIC+ IID si bucurati-va de o performanta fiabila, protectie sporita si o functionare optima a transmisiei dumneavoastra automate si a altor sisteme hidraulice!

Recomandari:

Respectati recomandarile producatorului vehiculului dumneavoastra cu privire la intervalele de schimb de ulei si tipul de ulei recomandat.

Asigurati-va ca nivelul uleiului din transmisia automata este corect si completati uleiul daca este necesar.

Schimbati filtrul de ulei al transmisiei automate odata cu uleiul (daca este recomandat de producatorul vehiculului).

Utilizati un ulei de transmisie automata de calitate pentru a mentine performantele transmisiei dumneavoastra.

Consultati manualul de utilizare al vehiculului dumneavoastra pentru instructiuni detaliate de lubrifiere.

CANTITATE
4L
VASCOZITATE
ATF

Kross este o imbinare armonioasa intre traditie, tehnologie si pasiune. Traditia belgiana in productia uleiurilor auto si tehnologia de ultima generatie la cele mai inalte standarde europene asigurata de colaborarea permanenta cu cei mai importanti producatori de autovehicule vin sa implineasca pasiunea noastra pentru caii putere.

Colaboram cu cele mai mari rafinarii din Europa. Portofoliul nostru cuprinde o gama complexa de uleiuri de ultima generatie pentru autoturisme, masini de transport, agricultura, industrie si marina – uleiuri de motor, uleiuri de transmisie, uleiuri hidraulice, uleiuri pentru compresoare, antigel si multe alte produse speciale.

No reviews

10 Alte produse din aceeași categorie:

Vizualizate produse

Product added to wishlist
Product added to compare.

Acest site foloseste cookie-uri.