Disc Roloc Bristle curatire mov P50 3M

Disc Roloc Bristle curatire mov P50 3M

3M 075363M
Stoc
31,93 lei
cu TVA

 

Disc Roloc Bristle curatire mov P50 3M

Banda de perii turnate, umplute cu abraziv, deshidratare, amestecare, finisare, lustruire, curățare și îndepărtarea mai eficientă a straturilor, cu mai puțin presiune decât periile de sârmă
Cerealele abrazive ceramice 3M ™ proprietate oferă o tăiere agresivă și o calitate a finisajului constantă pe toată durata de viață a discului
Perii flexibili necesită o presiune mai mică decât periile de sârmă și se conformează contururilor, chiar și pe piese complexe
Distanța dintre sârmă este ideală pentru îndepărtarea acoperirii și alte substanțe cu încărcare mare
Nu conține filamente de sârmă pentru o siguranță îmbunătățită
Discul nostru de brichete Scotch-Brite ™ Roloc ™ Body Man este confecționat cu peri rezistenți de polimer distanțați și formează un model radial pentru o rezistență optimă la încărcare. Discul nu va fi înfundat de resturi, ceea ce îl face o potrivire bună pentru curățarea pe substraturi cu încărcare ridicată și excelent pentru îndepărtarea pardoselii cauciucate, garnitură de cusătură, rugină și vopsea.

Disc Scotch-Brite ™ Roloc ™ Body Man’s Bristle
Îndepărtează rapid materialele cu încărcare ridicată. O potrivire bună pentru metale moi și dure
În condiții de utilizare obișnuite, perii flexibili de pe discul de brichete Scotch-Brite ™ Roloc ™ Body Man rămân în siguranță la locul lor și pot atinge finisajul dorit. Combinarea cerealelor abrazive ceramice 3M ™ cu peri de polimeri face din acest disc o potrivire bună pentru metalele moi și dure. Designul primăvara și sensibil al perilor ajută la prevenirea golirii substratului, dar amestecul puternic de abraziv și polimer durabil va continua să taie eficient. Operatorii pot folosi discul nostru de brichete Scotch-Brite ™ Roloc ™ Body Man pentru o gamă versatilă de metale, inclusiv aluminiu, alamă, bronz, oțel carbon, fontă și oțel inoxidabil.

Cerealul abraziv din ceramică 3M ™ îmbunătățește rata de reducere și durabilitatea abrazivă
Cerealul abraziv din ceramică 3M ™ care este utilizat în discul nostru de brichete de la Scotch-Brite ™ Roloc ™ Body Man este un amestec unic de oxid de aluminiu conceput pentru a se fractura frecvent. Printr-un proces proprietar, cerealele sunt concepute pentru a fi mai dure și mai dure decât oxidul de aluminiu obișnuit, astfel încât are o rată de reducere și durabilitate. Acțiunea de tăiere rapidă și ascuțită a cerealelor abrazive ceramice 3M ™ atenuează presiunea manuală necesară pentru aberarea eficientă a suprafeței. Este o potrivire excelentă pentru aplicații precum curățarea, vopsirea vopselelor și îndepărtarea acoperirilor, sigilanților și ruginii.

Roloc ™ Atașament pentru asamblarea ușor a discului și a sculelor
Dimensiunea redusă și portabilitatea discului nostru de brichete din Scotch-Brite ™ Roloc ™ Body Man îl fac bine potrivit pentru zonele greu accesibile. În plus, atașarea 3M Roloc ™ și ansamblul plăcii de disc facilitează schimbările între discuri. Se blochează sigur cu 1/2 pornit și 1/2 oprit. Ansamblul plăcuțelor cu discuri 3M Roloc este proiectat pentru a se potrivi cu o varietate de unelte cu sau fără clachete sau tije și este ideal pentru utilizarea pe scule de aer cu unghi drept sau cu arbore drept.

Rezistență la încărcare superioară
Spre deosebire de abrazivele convenționale din lână de oțel, am conceput discul nostru de brichete Scotch-Brite ™ Roloc ™ Body Man cu peri de polimer care nu conțin filamente de sârmă. Dispunerea radială și distanțarea dintre peri a fost concepută în mod special pentru a maximiza rezistența la încărcare. Distanța dintre peri permite scăparea roiurilor nedorite, astfel încât abrazivul nu se înfundă cu resturi, iar mineralul poate continua să taie mai ascuțit. În plus, amestecul puternic de polimeri care alcătuiește periile noastre este rigid și durabil, astfel încât adaugă și mai multă longevitate vieții de utilizare a discului. Aveți încredere în discul nostru de brâu pentru bărbatul Scotch-Brite ™ Roloc ™ pentru acele substraturi care necesită o rezistență superioară la încărcare.

TIP PRODUS INTRETINERE
SMIRGHEL
No reviews

10 Alte produse din aceeași categorie:

Vizualizate produse

Clienții care au cumpărat acest produs au cumpărat și:

Clienții care au cumpărat acest produs au cumpărat și:

Product added to wishlist
Product added to compare.

Acest site foloseste cookie-uri.